Helena Ahti-Hallberg perustelee tuomareiden tiukkaa linjaa: "Kolme kuukautta on ollut pitkä aika harjoitella"

Helena Ahti-Hallberg kommentoi tiukkaa tuomarilinjaa:"Vaatimustaso nousee, me lähestytään nyt semifinaalia ja finaalia" 2:16
Millainen porukka semifinaaliin eteni? Katso koko haastattelu videolta!

Helena Ahti-Hallberg vieraili MTV Uutiset Livessä TTK-lähetyksen jälkeen.

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan 14. tuotantokausi jatkui sunnuntaina näyttävillä tansseilla, kun ruuduissa nähtiin kauden 11. live. Jaksossa myös selvisivät semifinaaliin pääsevät tanssiparit. 

Helena Ahti-Hallberg saapui MTV Uutiset Liven haastatteluun suoran lähetyksen päätyttyä summaamaan jännittävän illan käänteitä. Tällä viikolla tuomaristo antoi myös kritiikkiä pareille. 

– Vaatimustaso nousee. Me lähestytään nyt semifinaalia ja finaalia. Eli tämä on hetki, missä jyvät karsitaan akanoista ja me tarvitaan taidokasta hyvää tanssia jo tässä vaiheessa. Kolme kuukautta on ollut pitkä aika harjoitella, niin me ei voida enää katsoa sormien läpi niitä virheitä, Hallberg selventää. 

Ensi viikolla tanssitaan semifinaaleissa ja tuomareiden odotusarvot pysyvät korkealla. 

– Odotusarvo on, että he edelleen ylittävät itsensä. Se on aika paljon vaadittu, koska viikko on lyhyt aika harjoitella. Kyllä kehitystä täytyy näkyä. Se näkyy sitten pisteissä, onko sitä kehitystä tapahtunut. 

Millainen porukka semifinaaliin eteni? Katso koko haastattelu videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat