TTK-tuomari Jukka Haapalainen analysoi finaalin kolmikkoa: "Alusta lähtien on ollut selvää, että varmaan nämä parit sinne saattaisivat päästä"

6:04
Mitkä ovat parien vahvuudet? Mikä on yllättänyt kauden aikana? Katso koko haastattelu!

Jukka Haapalainen vieraili MTV Uutiset Livessä ennen Tanssii Tähtien Kanssa -finaalia.

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan 14. tuotantokausi huipentuu tänään sunnuntaina jännittävään finaaliin, johon tiensä selvittivät Ernest LawsonWaltteri Torikka ja Krista Siegfrids.

MTV Uutiset Live haastatteli sarjan kulisseissa TTK-tuomari Jukka Haapalaista ennen illan lähetystä. Haapalainen paljasti odottavansa finaalijakson olevan hieno ja tasokas. 

– Alusta lähtien on ollut selvää, että varmaan nämä parit sinne saattaisivat päästä, niinhän se toteutui. Koko kauden hyvin esiintyneet kolme paria ovat mukana tänään, hän kuvailee. 

Tuomareilla on viimeisessä lähetyksessä hiukan erilainen rooli, kuin muissa jaksoissa, sillä katsojat päättävät voittajan. 

– Me ollaan varmaan enemmänkin sellaisia kansanvalistajia, niin kuin aina. Me tietenkin tuodaan siihen meidän oma näkemyksemme, mitä näemme tansseissa. Tuodaan mielipidettä, joka perustuu tietämykseen, näkemykseen ja  kokemukseen, mitä meillä on. Mutta kansahan lopulta päättää, Haapalainen sanoo. 

Mitkä ovat parien vahvuudet? Mikä on yllättänyt kauden aikana? Haapalainen kertoo ylhäällä olevalla videolla!

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Näin MTV Uutiset seuraavat finaalipäivää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja