Helen ja Brian tutkivat paranormaaleja ilmiöitä – uskovat Bond-koiransa epätavalliseen kykyyn

Koirat aistivat ilmeisesti paranormaaleja ilmiöitä herkemmin kuin ihmiset. Katso videolta, miten Bond-koira "metsästää kummituksia".

Vinttikoira Bondilla väitetään olevan hyvin epätavallinen erikoiskyky. Scooby Doo -lempinimen saanut 6-vuotias koira nimittäin metsästää kummituksia, kirjoittaa Metro-julkaisu.

Bondin omistajat Helen ja Brian Sterling-Vete tutkivat työkseen paranormaaleja ilmiöitä ja apuna tutkimuksissa on tietysti paranormaalin vainun omaava karvakorva.

– Bondilla on vainua tähän touhuun. Sen näkö on erityisen hyvä pimeissä ja melko pimeissä olosuhteissa ja kun se havaitsee jotain, se pinkaisee matkaan kuin raketti, Brian kertoo.

Kummallisia ääniä ja selittämättömiä tulipaloja

Sterling-Veten pariskunta tutkii erilaisia tiloja joko yksityisten ihmisten tai yhdistysten pyynnöstä. Tiloissa on siis jo havaittu erilaisia selittämättömiä ilmiöitä, joiden syytä pariskunta pyrkii parhaansa mukaan selvittämään. 

Yleensä kummituskuiskaaja-Bond otetaan mukaan kaikkiin tutkimuksiin. Brianin mukaan välillä koira vain makoilee omassa pedissään rauhallisena, toisinaan se saattaa omistajansa mukaan reagoida hyvinkin vahvasti tutkittavasta tilasta tuleviin aistimuksiin.

Eräällä tutkimusretkellään Helen ja Brian tutkivat Bondin kanssa eläkeläispariskunnan taloa, jossa on väitetty tapahtuneen kummallisia asioita.

– Pariskunta on todistanut kummallisia ääniä, taulut ovat tippuneet seiniltä ja ladossa on ollut selittämättömiä tulipaloja, Brian kertoo.

Katso yllä olevalta videolta, miten Bond ja tämän omistajapari toimivat "metsästäessään" kummituksia.

Lähteet: Metro, Caters

Lue myös:

    Uusimmat