Mainos

Heinäluoma vastaa perussuomalaisten hyökkäykseen: Väitteet eivät kohtaa totuutta

SDP:n kansanedustaja Eero Heinäluoma on kirjoittanut vastineen perussuomalaisten kansanedustaja Leena Meren kommentointiin veroparatiiseista. MTV Uutiset julkaisee Heinäluoman vastineen alla sellaisenaan:

Politiikkaan kuuluu keskustelu. Debatti saa olla myös värikästä, mutta sen pitäisi aina olla rehellistä ja faktojen pitäisi olla kohdallaan. Valitettavasti perussuomalaisten kansanedustaja Leena Meren hyökkäyksen väitteet eivät kohtaa tosiasioiden kanssa.

Olen pyytänyt, että Meri ystävällisesti korjaa virheelliset väitteensä pikaisesti.

En ole työurallani ollut päivääkään minkään työeläkeyhtiöiden hallinnossa. En myöskään ole vastannut omistajaohjauksesta. Valtiovarainministeri ei myöskään anna sijoitusohjeita työeläyhtiöille.

Viime vaalikaudella valtiovarainministeri Jutta Urpilainen teki arvokasta työtä eettisten markkinatalouden vaatimuksen nostamiseksi julkiseen tietoisuuteen. Ministerit Urpilainen, Ihalainen ja Rinne tekivät ansiokasta työtä harmaan talouden suitsimiseksi myös kotimaassa.

Vaikka perussuomalaiset eivät halunneetkaan ottaa Sipilän hallituksessa valtiovarainministerin tehtäviä itselleen vaan preferoivat ulkopolitiikan, toivon, että he osaltaan tukisivat eettisen markkinatalouden vaatimuksia ja veronkierron vastaista kansainvälistä toimintaa.

Eero Heinäluoma
kansanedustaja (sd)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.