Heikki Paasonen pulahti rohkeasti hyiseen veteen – somessa innostuttiin juontajan ilmeestä: "Duckface-kuvat maistuu aina"

4:01
Heikki Paasonen pohti uraansa MTV Uutisille elokuussa 2020.

Heikki Paasosen someseuraajat kiinnittivät huomion miehen ilmeeseen.

Suosikkijuontaja Heikki Paasonen tunnetaan urheilullisena miehenä, eikä talvi ole hidastanut juontajan harrastustoimintaa. Paasonen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, kun hän pulahti lenkin ja saunan jälkeen hyiseen mereen.

Kuvassa Paasonen irvistää kameralle, kun on olkapäitä myöten vedessä.

– Tässä yks parhaiten onnistuneista kuvistani pitkään aikaan! Paasonen kirjoitti kuvan yhteyteen.

(Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä)

Paasosen someseuraajat kommentoivat ahkerasti kuvaa.

– Duckface-kuvat maistuu aina.

– Ilme kertoo kyl kaiken.

– Huh oliko kylmä vesi, mutta tekee hyvää keholle pitkäksi aikaa.

Paasonen paljasti vuodenvaihteessa sosiaalisessa mediassa, että hänestä on tulossa isä. Paasonen lisäsi julkaisemaansa kuvaan myös nykyisen elämänkumppaninsa tilin. Marita Alatalo esittäytyy Instagramissa ultrajuoksijana ja "dog momina". Hän työskentelee urheilumarkkinoinnin parissa.

– Vuosi 2020 teki paljon pahaa, mutta tarjosi myös tilaisuuden tarkastella omaa elämääni. Tartuin siihen tilaisuuteen ja muutin kaiken. Se oli elämäni paras päätös.

– 7 vuotta sitten tavattiin ekan kerran, etkä koskaan oikein lähtenyt mun päästäni pois. Vuodet vieri ja elettiin omia elämiämme, ja kuitenkin yhtäkkiä olet siinä vieressä. Mun tulevan lapseni äiti. Minkä seikkailun saankaan sun, Bumban ja peipi Paasosen kanssa vielä kokea, juontaja hehkuttaa Instagramissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja