Heikki Paasonen lomailee perheensä kanssa Rukan maagisissa maisemissa – perheen yhteiskuva ja tyttären suloinen otos ihastuttavat: "Superihana tonttu"

Voisiko Heikki Paasonen lähteä tv-ohjelman kilpailijaksi?"Siinä tulee tekijästä kohde" 4:01
Voisiko Heikki Paasonen lähteä televisio-ohjelmaan kilpailijaksi? Näin hän vastaa!

Heikki Paasonen ja Marita Alatalo lomailevat Rukalla.

Suosikkijuontaja Heikki Paasonen on parhaillaan reissussa kihlattunsa Marita Alatalon ja heidän esikoistyttärensä kanssa. Perhe nauttii Rukan lumisista maisemista, ja Paasonen onkin jakanut Instagram-tilillään paljon kuvia perheen aktiviteeteista.

Paasonen on käynyt lomansa aikana hiihtämässä sekä myös lumikenkäilemässä, johon osallistui myös koko perhe.

– Valtavaaran vuosittainen huiputus tehty. Marita painoi koko matkan vielä aika ihanalla 8kg:n lisäpainolla. Urheita mimmejä, Paasonen hehkuttaa kuvansa yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Paasosen hiihtolenkki ei sujunut täysin suunnitelmien mukaan, sillä juontaja eksyi pahemman kerran hiihtolenkkinsä aikana.

– Tänään kolmen vartin pikalenkin sijaan meni sitten kirpsakassa parinkympin pakkasessa vähän vajaa kaks tuntia, kun ”onhan tää nyt jumalauta oikea suunta”. Onneks kuuntelin samalla Björn Natthiko Lindebladin hienoa kirjaa Saatan olla väärässä. Nimittäin siinä kohtaa kun myöntää itselleen erehtyneensä, matkaa on enää puolet jäljellä.  Suosittelen kaikille kaltaisilleni toopeille. Monella tasolla, Paasonen kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Paasonen ihastutti someseuraajiaan julkaisemalla parin esikoistyttärestään suloisen kuvan. Pienokainen istuu saunan lauteilla ja katselee tulipesää.

– Näihin aamurutiineihin vois tottua… Saunatonttu osaa jo tehdä hienot tulet. Seuraavaksi opetellaan avannon teko.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Someseuraajien sydämet sulatti tyttären kuva.

– Voi miten superihana tonttu.

– Niin suloinen saunatonttu.

Paasonen yllätti reilu vuosi sitten uudenvuodenaattona paljastamalla, että hän on tulossa isäksi. Tuolloin hän myös kertoi ensimmäistä kertaa seurustelevansa Marita Alatalon kanssa, joka tunnetaan muun muassa Miss Helsinki -kilpailuista.

Juttua muutettu 10.2. kello 21:45: Marita Alatalon nimi oli virheellisesti ingressissä Hakala. 

Lue myös:

    Uusimmat