Heikki Paasonen juhlisti ensimmäistä isänpäiväänsä – esitti tyttärelleen lastenlaulun, jossa elefanttien sijaan laulettiin ilmastokriisistä

Voisiko Heikki Paasonen lähteä tv-ohjelman kilpailijaksi?"Siinä tulee tekijästä kohde" 4:01
Heikki Paasonen pohti uraansa MTV Uutisille

Heikki Paasosesta tuli  isä tämän vuoden kesäkuussa.

Sunnuntaina suomalaisissa kodeissa vietettiin isänpäivää, ja suosikkijuontaja Heikki Paasonen pääsi kokemaan myös tärkeän päivän ensimmäistä kertaa.

Paasonen julkaisi Instagram-tilillään kuvaparin päivästä. Kuvissa hän lekottelee tyttövauvan ja perheen koiran kanssa.

– Ensimmäisen isänpäiväni sekunnit 1 ja 2, olkaa hyvä! Mahtavaa isänpäivää kaikille isille, hän toivottaa.

Voit selata kuvia sen oikealta. 

Paasonen julkaisi sunnuntaina Instagramissa myös hupaisan videon, jossa laulaa omintakeista lastenlaulua lapselleen. Kappaleessa ei ole suinkaan perinteiset sanat, vaan Elefanttimarssi-kappaleen sävelmään on keksitty täysin oma versio. 

Paasonen laulaa muun muassa taloustilanteesta sekä ilmastokriisistä. 

– Vieläkö Anni Hautala muistat meidän realistisen lastenlaulun?Toimii täällä tosi hienosti, Paasonen kirjoittaa videonsa yhteyteen. 

– JOOO! Pitää ottaa ohjelmistoon täälläkin, Hautala vastaa. 

Paasonen ja hänen puolisonsa Marita Alatalo saivat ensimmäisen lapsensa tämän vuoden kesäkuussa. Pienokainen syntyi pari viikkoa etuajassa. 

Paasosen yksityiselämässä on tapahtunut paljon onnellisia hetkiä viime aikoina. Alatalo vastasi myöntävästi juontajan kosintaan toukokuun alussa.

Paasonen yllätti uudenvuodenaattona paljastamalla, että hän on tulossa isäksi. Tuolloin hän myös kertoi ensimmäistä kertaa seurustelevansa Alatalon kanssa, joka tunnetaan muun muassa Miss Helsinki -kilpailuista. Alkuvuodesta Paasonen kertoi sosiaalisessa mediassa parin esikoisen olevan tyttö. 

Juontaja kertoi kesällä 2020 eronneensa naisystävästään Anniina Puonnista. Myös Alatalon avioliitto jääkiekkoilija Tomi Karhusen kanssa päättyi viime vuonna.

Lue myös:

    Uusimmat