Heidi Suomi sai kuulijalta viestin, joka sai myös radiojuontajan liikuttumaan: "Rakastan mun duunia"

Kuulijan synnytyssairaalasta lähettämä viesti sai myös radiojuontaja Heidi Suomen herkistymään somessa.

Radio Novan taajuuksilta tuttu juontaja Heidi Suomi ilahdutti tiistaina Instagram-seuraajiaan julkaisemalla liikuttavan viestin, jonka hän oli saanut aiemmin kuulijaltaan somen välityksellä.

– Sinulla on Heidi tärkeä rooli annettu täksi iltaa. Vaimo on synnärillä ja salissa soi Nova. Valitettavasti päällä olevan koronaepidemian takia puolisoa tai muita läheisiä ei kuitenkaan saliin päästetty. Täällä minä sinua puhelin kourassa kuuntelen, samalla odottaen viestiä tapahtumien kulusta, Miksuksi viestissä esittäytynyt mies kertoi tilanteestaan.

Miksu korosti vielä viestissään olevansa hyvin iloinen siitä, että radioon sattui tiukan paikan tullen juuri pariskunnan suosikkijuontaja ja lähetti viestinsä kautta tsemppiterveiset myös Heli-puolisolleen.

Liikuttava viesti sai myös juontajan ilahtumaan.

– Yksi niistä lukuisista syistä, miksi rakastan mun duunia, Suomi kirjoitti useiden sydän-emojien kera.

Heidi Suomi, 45, muistetaan ennen radiouraansa myös MTV3:n Tulosruudun ankkurina. Suomi on tuttu myös yleisurheilukentiltä, missä hänen päämatkansa oli 400 metriä. Hän nappasi päämatkaltaan Suomen mestaruudet vuosina 1994 ja 1995.

Suomi on puhunut julkisuudessa avoimesti lapsettomuudestaan. Hän myönsi vuonna 2016 Marja Hintikka Livessä haaveilleensa pitkään perheestä, mutta joutui kipeimmän kautta huomaamaan, ettei haave toteutunut.

– Minulla on ollut kaksi pitkäaikaista ihmissuhdetta. Toisessa perhe oli ajankohtainen asia pohtia. Siinä tehtiin kaikenlaisia temppuja raskaaksi tulemisen eteen. Lopulta tulin raskaaksi mutta se päättyi keskenmenoon ja sitten myös parisuhde päättyi. Jäin yksin, Suomi kertoi ohjelmassa.

Lue myös:

    Uusimmat