Oululaisnainen vahvistaa MTV Uutisille suhteen naimisissa olevaan Toni Niemiseen – kiistää kolmiodraaman

Oululaisnainen vahvistaa MTV Uutisille suhteensa ex-mäkihyppääjä Toni Niemiseen. 

Nykyisin asuntomyyjänä työskentelevä ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen vahvisti tammikuun alussa MTV Uutisille päätyneensä asumuseroon Heidi-vaimonsa kanssa.  Asia tuli ilmi, kun Heidi-vaimo julkaisi Facebook-sivullaan vuokrailmoituksen perheen kodista. 

Samana päivänä Heidi kertoi Iltalehdelle, että eron syynä oli kolmas osapuoli. Ex-mäkihyppääjä oli asiasta toista mieltä.  Hän vahvisti samana päivänä MTV Uutisille, ettei uudella suhteella ole mitään tekemistä eron kanssa. 

Niemisen uusi puoliso, nimettömänä pysyttelevä oululaisnainen myöntää nyt MTV Uutisille suhteen ja kertoo, ettei hän ollut syy Heidi-vaimon ja Niemisen eroon. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat

Ex-mäkihyppääjän uusi puoliso ei kuitenkaan halua lähteä puimaan suhdetta sen enempää julkisuudessa. 

– Toni on sanonut, että ei sen kummemmin lähdetä kommentoimaan. Näillä mennään, mutta ei kuitenkaan kiistetä suhdettamme. Tässä on ollut viime aikoina ihan tarpeeksi rallia, hän vastaa ystävällisesti puhelimeen.

Oulun Käräjäoikeudesta selviää, että Niemiset eivät ole jättäneet vielä avioerohakemusta. Asumuserosta huolimatta he ovat siis virallisesti vielä naimisissa. 

Taustoja

Oululaisnaisen taustat paljastuivat eilen torstaina Seiskan julkaisemasta artikkelista. Jutussa kerrottiin, että nainen työskentelee Niemisen tavoin asuntokauppiaana. Hän on Seiskan mukaan 39-vuotias seitsemän lapsen yksinhuoltajaäiti. Niemisellä on puolestaan aiemmista suhteista neljä lasta.

Seiska kertoo, että Nieminen on muuttanut asumaan jo nykyisen puolisonsa omakotitaloon. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja