Mainos

Hätäapu jokaiseen autoon – yksinkertainen laite osaa auttaa kolariuhria

Markkinoille on tulossa ensimmäinen onnettomuushälytin, jonka voi asentaa minkä tahansa ajoneuvon 12 V -liitäntään.

Splitscnd-sovellus tarjoaa välittömästi käyttöön automaattisen kolaritunnistimen, ympärivuorokautisen hälytyspalvelun, tienvarsipalvelun ja reaaliaikaisen GPS-seurannan.

Laitteisiin on asennettu Orangen SIM-kortit, mikä takaa sen, että hälytyspalvelu tulee apuun heti kun sitä tarvitaan, missä päin maailmaa tahansa.

Ajoneuvon kuljettaja saa muutamassa sekunnissa yhteyden Splitsecndin hälytyskeskuksen koulutettuun työntekijään. GPS-sijainti, ajoneuvon tiedot ja kuljettajan terveystiedot ovat myös välittömästi hälytyskeskuksen käytettävissä, jotta apu saapuu perille mahdollisimman tehokkaasti.

Ajotiedot synkronoidaan automaattisesti sovelluksen mittaristonäkymään, jotta perhe ja läheiset voivat nähdä ajoneuvon sijainnin, katsoa aiempien matkojen tietoja sekä kannustaa turvalliseen ja taloudelliseen ajotapaan.

Mittaristoon pääsee helposti käsiksi tietokoneelta tai mobiililaitteelta.

– Splitsecnd keskittyy kahteen asiaan: turvallisuuteen ja yksinkertaisuuteen, toimitusjohtaja Mel Taylor sanoo.

– Yhdessä Orange Business Servicesin kanssa voimme varmistaa, että kuljettajat saavat turvaa napin painalluksella, milloin vain. Tämä yhteistyö innoittaa meitä ja auttaa laajentamaan toimintaamme eri puolille maailmaa.

Sovellus tulee saataville Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Etelä-Afrikassa tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Kohtuuhintaiseksi kuvaillun kuukausimaksullisen palvelun voi hankkia kolmansien osapuolten kautta, ja Orangen kattava maailmanlaajuinen verkko estää kalliiden roaming-laskujen syntymisen.

Lähde: Orange Business Services

---

0:24

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.