Harvinainen otos! Näyttelijä Diane Kruger julkaisi tunnelmallisen merenrantakuvan pieni tytär sylissään

Quentin Tarantinon Kunniattomat paskiaiset -elokuvasta tuttu näyttelijä ja malli Diane Kruger, 43, on ikionnellinen perheenlisäyksestä.

The Walking Dead -näyttelijän Norman Reedusin, 50, kanssa seurusteleva Kruger totesi keväällä Madame Figaro -lehden haastattelussa, että on pärjännyt ilman omaa lasta. Vuosi sitten syntynyt lapsi on silti erittäin toivottu muutos Krugerin elämään.

– Elämä takasi tyttäreni syntymisen juuri oikeaan aikaan. Se oli ihana yllätys.

Aikaisemmin Kruger ei ollut omien sanojensa mukaan täysin valmis lapsen saamiselle. Reedusin ja Krugerin yhteinen lapsi syntyi viime vuoden marraskuussa. Reedusilla on jo ennestään 20-vuotias poika Mingus.

– Tiedän, että et tule muistamaan näitä kävelyjä ja näitä puheita. Toivon, että muistat silti aina kuinka rakas ja toivottu olet meille. Norman on antanut minulle ihanan lahjan ja olen siitä kiitollinen hänelle, Kruger kirjoitti koskettavasti tyttärelleen Instagramissa.

Kruger ei ole kertonut tyttärensä nimeä julkisuuteen, koska hän on huolissaan hänen turvallisuudestaan. Osittain syynä on The Walking Dead -sarjan liiankin innokas fanikunta. Tammikuussa Kruger kirjoitti avoimen kirjeen Instagram-tililleen. Kirjeessä hän toivoi, että paparazzit eivät enää julkaise luvatta kuvia tyttärestä.

– Viattomasta ja haavoittuvaisesta lapsestamme otetut valokuvat on otettu ilman meidän hyväksyntää. Ymmärrämme, että jotkut teistä haluavat nähdä kuvia tyttärestämme, mutta vanhempina vaalimme hänen yksityisyyttään ja haluamme taata turvallisen elämän.

Kruger ja Reedus alkoivat seurustella Sky-elokuvan (2015) kuvauksien jälkeen. Elokuvassa he esittivät rakastavaisia.

Lähteet: People, USA Today

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja