Harvinainen hetki hätäkeskuspäivystäjälle: Vauva syntyi parkkipaikalle – "ensimmäinen kerta 18 vuoteen"

Adrianna Alvarezin synnytys eteni niin nopeasti, että hänen lapsensa syntyi Chipotle-ravintolan parkkipaikalle.

Jaden Flores syntyi huhtikuisena aamuna jossakin aivan muualla kuin sairaalassa. Amerikkalaispariskunta joutui auttamaan oman lapsensa maailmaan, kertoo Kdvr.com.

"Sanoin hänelle, ettemme ehdi"

Adrianna Alvarezin synnytys käynnistyi, ja pari oli ajamassa sairaalaan, kun jo kolme lasta synnyttänyt Alvarez pyysi miestään pysähtymään.

– Sanoin hänelle, ettemme ehdi, tunnen, että vauva syntyy, Alvarez sanoo.

Lapsen isä Saul soitti hätänumeroon. Päivystäjä kehotti paria pysähtymään; Saul ajoi autonsa Chipotle-ravintolan parkkipaikalle.

– Se oli hyvin outoa, tuore isä kommentoi.

Vielä erikoisemman tilanteesta tekee se, että vanhemmat olivat tavanneet toisensa Chipotle-ketjun ravintolassa, ja aiemmin myös työskennelleet ketjun liikkeissä.

"Ensimmäinen kerta 18 vuoteen, kun sain auttaa lasta syntymään"

Soittoon vastanneen hätäkeskuspäivystäjä Angie Shellin mukaan hätäkeskukseen tulee paljon soittoja synnytyksistä, mutta varsinaista syntymää koetaan harvoin.

– Tämä oli ensimmäinen kerta 18 vuoteen, kun itse asiassa sain vastata ja auttaa lasta syntymään, hän kertoo.

Jaden syntyi terveenä. Äiti kutsui lasta perheen pieneksi Chipotle-burritovauvaksi, koska kyseinen ravintola tarjoaa meksikolaista ruokaa.

Chipotle järjesti vauvakutsut

Suuri tapaus ei jäänyt ravintolaltakaan huomaamatta. Chipotle järjesti vauvakutsut sekä vanhemmille, Jadenille että hätäkeskuspäivystäjälle.

Tarjolla oli pieniä kuppikakkuja, joita koristivat burrito-koristeet, ja ravintola lahjoitti Jadenille tortillaletun näköisen peiton.

Shellin mukaan oli ihanaa kerrankin tavata potilas, jota hän on työssään auttanut.

– Emme lähes koskaan pääse tapaamaan potilaita. Emme edes usein tiedä, mitä heille tapahtuu sen jälkeen, kun puhelu on lopetettu.

Lähde: Kdvr.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja