Härski temppu tallentui tv-lähetykseen MM-kisoissa – tästä vaarallisesta iskusta luvassa jättimäinen pelikielto?

0:25
Uruguaylaispelaaja tinttasi toimitsijaa takaraivoon MM-pettymyksen jälkeen – edessä voi olla pitkä pelikielto

Uruguayn MM-turnaus päättyi dramaattisten vaiheiden jälkeen perjantaina. Ottelun jälkeen uruguaylaispelaajat raivosivat tuomaristolle, ja nyt Atletico Madridia edustavalla Jose Maria Gimenezillä voi olla edessään massiivinen pelikielto. 

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Uruguayn MM-kisat päättyivät karusti, kun samaan aikaan pelatussa Etelä-Korea–Portugali -ottelussa maaliero kääntyi suotuisaksi aasialaisten kannalta. 

Uruguaylaispelaaja huitaisi pukuun sonnustautunutta miestä ilkeän näköisesti takaraivoon, kun MM-kisat olivat päättyneet pettymykseen. Katso tilanne pääkuvan videolta!

Uruguay ei sulattanut loppuvihellyksen jälkeen ottelun tuomariston ratkaisua olla viheltämättä rangaistuspotkua, kun Edinson Cavania kohdeltiin rangaistusalueella kaltoin. 

Kun loppuvihellys kajahti, Luis Suarez purskahti vaihtopenkillä itkuun. Suurin osa hänen maanmiehistään syöksyi kohti päätuomaria. Pelaajamassa seurasi tuomaria kohti pukusuojia. 

Hässäkästä on nyt noussut esiin erityisesti yksi nimi. Jose Maria Gimenez nimittäin osuu tv-kuvissakin todistettavasti rajulla tavalla kyynärpäällään pukumiestä takaraivoon. 

Expressenin mukaan kyseessä saattaa olla Fifan toimitsija. Mikäli näin on, voi tapauksesta olla luvassa peräti 15 ottelun pelikielto. 

Atletico Madridissa pelaava Gimenez oli lisäksi väitetysti huutanut televisiokameralle rajuja syytöksiä ottelun päätyttyä.

– Ne ovat varkaita, ne paskiaiset, Gimenezin kerrotaan sanoneen. 

Uruguay voitti Ghanan ottelussa 2–0. Kummankin joukkueen turnaus päättyi alkulohkoon. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja