Mainos

Härskejä kuvia Facebookissa - rehtori sai kenkää

Ruotsalaisessa koulussa rehtorina toimiva 53-vuotias mies sai potkut laitettuaan epäsoveliaiksi luokiteltavia kuvia itsestään nettiyhteisö Facebookiin. Rehtori on toisessa kuvassa puolialastomana ja toisessa kuvassa hänellä on provosoiva esiliina päällään.

- Tämä tuntuu kauhealta. Kuvat olivat vain vitsi, mies suree ruotsalaislehti Expressenissä.

Lehti kertoo, että mies oli liittynyt Facebookissa myös erilaisiin seksuaalisiin kannattajaryhmiin, kuten "Multiple Orgasm", "Olemme seksihulluja" ja "Kaikki seksikkäät bikinit 4U".

- Minulla ei ole mitään salattavaa. Minulla on aina ollut pilkettä silmäkulmassa. "Multiple Orgasm" on tietenkin vain pilailua, rehtori perustelee Expressenissä.

Mies vakuuttelee, ettei kuvilla ole mitään tekemistä seksin kanssa.

Koulun johtokunta käsitteli asiaa ja he näkivät, ettei mies voi jatkaa rehtorina.

- Jokainen saa tehdä vapaa-ajallaan, mitä haluaa. On kuitenkin rajansa, mitä tällaisessa asemassa oleva ihminen voi julkisesti tehdä. Ongelmana on, että nuoret näkevät hänet päivittäin rehtorina ja he pääsevät näkemään hänestä tällaisia kuvia, joita voi ajatella seksuaalisiksi, koulun johtoon kuuluva nainen kommentoi lehdelle.

Expressenin mukaan mies on myös aktiivinen vaikuttaja paikallisessa elinkeinoelämässä. Nyt hän on joutunut kohun takia jättämään työnsä rehtorina.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.