Harryn ja Meghanin dokumenttisarjan trailerissa esitellään dramaattisesti kuvaa, joka ei liity pariskuntaan mitenkään

0:58
Katso videolta: näin Harry ja Meghan saapuivat kuningatar Elisabetin platinajuhlaan

The Sunin mukaan prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin tällä viikolla julkaistavan dokumenttisarjan trailerissa nähdään dramaattisesti otos suuresta valokuvaajajoukosta, joka ei millään tavalla liity pariskuntaan itseensä.

Prinssi Harryn ja hänen puolisonsa herttuatar Meghanin elämästä kertova dokumenttisarja julkaistaan suoratoistopalvelu Netflixissä torstaina 8. joulukuuta. Pari vetäytyi kuninkaallisista velvollisuuksistaan alkuvuodesta 2020 ja muutti Pohjois-Amerikkaan. Viime vuosien aikana he ovat avautuneet useaan otteeseen kuninkaallisen elämänsä vaikeuksista, ja uusia avautumisia on jälleen tiedossa uuden dokumenttisarjan myötä. 

Sarjasta julkaistiin edellisviikolla dramaattinen traileri, jossa on esitelty runsaasti mustavalkoisia otoksia parista ja heidän elämästään. Trailerissa vilahtaa myös mustavalkoinen kuva valtavasta valokuvaajien joukosta, ja samalla Harryn ääni toteaa, että "hänen oli tehtävä kaikkensa suojellakseen perhettään". Tällä viitataan mitä ilmeisimmin siihen, että pariskunta olisi joutunut yhdessä paparazzien ja median riivauksen kohteiksi. Sekä Harry että Meghan ovat tahoillaan avautuneet asiasta aiemminkin. 

The Sun uutisoi kuitenkin, että kyseinen kuva ei liity Harryyn ja Meghaniin mitenkään, vaan se on otettu Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 2 -elokuvan ensi-illasta vuonna 2011 Lontoon Trafalgar Squarella. Meghan ja Harry tapasivat toisensa vasta vuoden 2016 tienoilla. Kumpikaan heistä ei myöskään ollut paikalla kyseisessä ensi-illassa.

Kuvassa näkyy muun muassa The Sunin valokuvaaja Doug Seerbug ja se on kuvapalvelu Alamyn sivuilla ensimmäinen tulos, kun hakee kuvaa sanalla "paparazzi". 

– En usko, että Harry olisi tätä tajunnut, mutta Netflix on ollut huolimaton ja se heikentää Harryn kommenttia hänen perheensä suojelemisesta. Tämä väärä kuva heikentää hänen pointtiaan, kuninkaallisasiantuntija Ingrid Seward toteaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

The Sunin valokuvaaja Seerbug puolestaan muistelee, että kyseisessä tapahtumassa oli paikalla valtavasti väkeä, muttei ketään kuninkaallisesta perheestä. 

– Netflixin traileri antaa olettaa, että valokuvaajat, minä mukaanlukien, yrittivät saada valokuvan kuninkaallisesta parista, mutta se on hölynpölyä. Se, että kuva tuosta ensi-illasta ilmaantuu tähän Harrysta ja Meghanista kertovaan traileriin tuntuu olevan vain laiskaa kuvanhakua, Seerbug pohtii. 

Netflix ei ole kommentoinut kuvan käyttöä. Brittihovin seinien sisältä huhutaan, että Harryn kuninkaalliset sukulaiset ovat kyllästyneitä hänen ja Meghanin jatkuviin paljastuksiin. Palatsilla ei ole lähteiden mukaan aikomusta "sitoutua" mihinkään kuusiosaisessa dokumenttisarjassa mahdollisesti esitettäviin väitteisiin. 

Sen lisäksi, että Netflix julkaisee nyt dokumenttisarjan Harrysta ja Meghanista, Harry julkaisee myös Spare-nimisen elämäkertansa tammikuussa 2023. 

Harry ja Meghan asuvat Yhdysvaltojen Kaliforniassa lastensa Archien, 3, ja Lilibetin, 1, kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja