Harry Potter -tähti avoimena alkoholismistaan – näyttelijän asianajajakin puuttui ongelmaan

Ensimmäinen Harry Potter -elokuva sai ensi-iltansa 20 vuotta sitten – ohjaaja: “Tuntuu, kuin olisimme kuvanneet muutama viikko sitten” 0:40
Ensimmäinen Harry Potter -elokuva sai ensi-iltansa yli 20 vuotta sitten!

Näyttelijä Tom Felton ei näe alkoholismiaan ongelmana, vaan oireena.

Näyttelijä Tom Felton, 35, kertoo uudessa kirjassaan kokemuksistaan ​​alkoholismista. Felton tunnetaan parhaiten roolistaan Draco Malfoyna Harry Potter -elokuvissa.

Felton käsittelee tuoreessa Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard -muistelmakirjassaan muun muassa elämänsä synkimpiä hetkiä.

– Menin siitä tilanteesta, etten ollut erityisen kiinnostunut juomisesta, siihen, että join säännöllisesti muutaman tuopin päivässä ennen auringonlaskua ja kullekin tuopilliselle vielä viskishotin päälle, Felton kertoi.

Felton ei kuitenkaan näe alkoholia ongelmana, vaan oireena. Ongelma oli paljon syvempi. Hänen tapansa karkasikin käsistä, jolloin hänen ympärillään olevat puuttuivat tilanteeseen. Mukana oli muun muassa Feltonin asianajaja, joka tiesi alkoholin ja huumeiden väärinkäytöstä yhtä sun toista.

– Lakimieheni, jota olin tuskin koskaan tavannut kasvotusten, puhui rehellisesti. Hän sanoi: "En tunne sinua kovin hyvin, mutta vaikutat mukavalta kaverilta. Haluan vain kertoa, että tämä on 17. väliintulo, jossa olen ollut urani aikana. 11 heistä on nyt kuollut. Älä ole kahdestoista”, Felton kertoi asianajajansa pysäyttävistä sanoista.

Lopulta Felton päätti hakea apua ja saada hoitoa kutsuen sitä yhdeksi vaikeimmista päätöksistä, joka hänen on koskaan pitänyt tehdä.

– Mutta se tosiasia, että pystyin myöntämään itselleni, että tarvitsen apua ja aioin tehdä asialle jotain, oli tärkeä hetki. En enää ujostele nostaa käsiäni ja sanoa, että en ole kunnossa, Felton kertoi.

Felton painotti, ettei ole yksin tunteidensa kanssa.

– Me kaikki koemme jossain vaiheessa elämäämme fyysistä sairautta. Myös me kaikki koemme henkistä sairautta. Siinä ei ole mitään hävettävää. Se ei ole heikkouden merkki, Felton painotti.

Felton näytteli viimeksi pääosaa elokuvassa Burial.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat