Harry Kane huippuiskussa murskavoitossa – historiallinen hetki vain muutaman maalin päässä

Tottenham kaatoi jalkapallon Englannin Valioliigassa keskiviikkoiltana Crystal Palacen maalein 4–0. Harry Kane venytti verkkoja kahdesti ja lähestyy seurahistorian parhaan maalintekijän titteliä.

Maalisateen aloitti toisen erän alussa 48. minuutilla Harry Kane, joka teki toisen maalinsa heti perään 53. minuutilla. Maalikimaraa jatkoivat Matt Doherty 68. minuutilla ja Son Heung-min 72. minuutilla.

300:nnen ottelun Valioliigassa pelannut Kane on osumiensa myötä enää kahden maalin päässä seuran kaikkien aikojen parhaasta maalintekijästä Jimmy Greavesista, joka teki urallaan Tottenhamille 266 osumaa.

Tottenham on Valioliigassa viidentenä kaksi pistettä edellä olevaa Manchester Unitedia perässä ottelun enemmän pelanneena. Kolmantena oleva Newcastle on samassa pistemäärässä Unitedin kanssa ja on pelannut Tottenhamin tavoin 18 ottelua.

Valioliigan muissa keskiviikon otteluissa Southampton hävisi Nottinghamille 0–1, Leeds ja West Ham pelasivat 2–2-tasapelin, ja Aston Villa tasasi pisteet Wolverhamptonin kanssa lukemin 1–1.