Manchester United teki Valioliigan ennätyksen

Manchester United päihitti Aston Villan jalkapallon Englannin Valioliigassa myöhään torstai-iltana vieraissa maalein 3–0. Samalla United teki uuden Valioliiga-ennätyksen.

Manchester United otti neljännen peräkkäisen voittonsa vähintään kolmen maalin marginaalilla. United on ensimmäinen joukkue, joka tähän on vuonna 1992 käynnistyneen Valioliigan historian aikana pystynyt. 

Englannin pääsarjassa viimeksi tempun oli tehnyt Liverpool vuonna 1987.

Torstain ottelussa manchesterilaisista ensimmäistä kertaa verkkoa heilutti Bruno Fernandes, joka iski pallon 27. minuutilla rangaistuspotkusta rysään.

Avausjakson lisäajalla Mason Greenwood tälläsi painavalla laukauksella rangaistusalueen rajalta vierasjohdon 2–0:aan. Maali oli 18-vuotiaalle superlupaukselle jo liigakauden yhdeksäs, vaikka aloituskokoonpanossa hän on ollut vasta kahdeksan kertaa.

Loppuluvut viimeisteli toisella jaksolla kaukolaukauksella Paul Pogba.

Manchester United jatkaa tiukassa taistossa viidentenä. Leicester on vain yhden pisteen ja Chelsea kaksi pinnaa edellä. Aston Villa on sen sijaan putoajien paikoilla 19:ntenä, takanaan vain Teemu Pukin edustama Norwich.

Muissa torstain Valioliiga-otteluissa päädyttiin pistejakoihin. Bournemouth ja Tottenham pelasivat maalittoman tasapelin, ja Everton–Southampton päättyi 1–1.

Lue myös:

    Uusimmat