Mainos

Harri Syrjänen vinkkaa juhannuspöytään: Tällaisia makkaroita televisiosta tuttu huippukokki suosii

9:05
Harri Syrjänen vieraili Huomenta Suomessa viime vuonna.

Harri Syrjänen suosii savustettua kalaa ja artesaanimakkaroita.

Kokkisota-ohjelmasta tuttu kokki Harri Syrjänen kertoo MTV Uutisten haastattelussa vinkkinsä juhannuksen ruokapöytään.

Grillimakkara kuuluu olennaisena osana monen juhannukseen. Syrjäsen omia suosikkeja ovat artesaanimakkarat. Hän suosittelee esimerkiksi uutuuksina tänä kesänä tulleita thaimakkaroita ja kanamakkaroita.

– Suosin nykyään artesaanimakkaroita, sekä raakamakkaroita että kypsiä.

Lisäksi Syrjäsen mielestä juhannuspöytään kuuluu savustettu kala.

Itse savustettu kampela ja lohi ovat hänen suosikkiherkkunsa juhannuksena. Syrjäsen mukaan kalan sisälämpötilan kuuluu olla 42 astetta.

– Niiden kanssa tarjoaisin tsatsikia ja punajuuricouscousia, Syrjänen kertoo.

Syrjänen on mukana Kokkisota-ohjelmassa, joka palaa Maikkarin syksyyn Sikke Sumarin johdolla. Kokkisota-keittiöitä lähtevät luotsaamaan tutut suosikkikokit Tommi Tuominen, Serko Rantanen, Kape Aihinen, Teemu Laurell ja Linnea Vihonen.

Kokkisota syksyllä MTV3-kanavalla.

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja