Tätä on pakko kokeilla! Kokkisodasta tuttu Harri Syrjänen: Juhannuksen virkistävin juoma valmistuu kauden suosikkivihanneksesta

Miten vähennät hiilijalanjälkeäsi? 9:05
Harri Syrjänen vieraili Huomenta Suomessa viime vuonna.

Harri Syrjänen hyödyntää raparperisadon valmistamalla siitä mehua.

Kokkisota-ohjelmasta tuttu kokki Harri Syrjänen suosittelee juhannusjuomaksi kotitekoista mehua. Raikas raparperimehu on hyvä tapa hyödyntää raparperisatoa.

– Jos tulee paljon raparperia ja miettii, mihin sitä laittaisi, mehu on hyvä. Siihen sitä saa menemään, Syrjänen vinkkaa.

Helppoon mehuun ei tarvita kuin raparperia, vettä ja sokeria. Syrjänen kuitenkin huomauttaa, ettei sokerin käytössä kannata liioitella.  

– Mehu pitää jättää raikkaaksi, se ei saa olla liian makea.

Syrjänen on mukana Kokkisota-ohjelmassa, joka palaa Maikkarin syksyyn Sikke Sumarin johdolla. Kokkisota-keittiöitä lähtevät luotsaamaan tutut suosikkikokit Tommi Tuominen, Serko Rantanen, Kape Aihinen, Teemu Laurell ja Linnea Vihonen.

Kokkisota syksyllä MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat