Harjavallan rikosepäily koveni – verisenä paennutta teinityttöä epäillään 52-vuotiaan naisen murhan yrityksestä, uhrilta vietiin myös omaisuutta

Harjavallan verissäpäin kulkenut nainen saatiin kiinni – tässä viimeisimmät tiedot 0:58
Verissäpäin Harjavallassa kulkenut nainen saatiin kiinni viime perjantaina.

16-vuotias tyttö otettiin perjantaina kiinni epäiltynä vakavasta väkivaltarikoksesta.

Harjavallassa Satakunnassa viime perjantaina tapahtuneen epäillyn väkivaltarikoksen tutkintanimike on koventunut tutkinnan aikana, kertoo Lounais-Suomen poliisi.

Tapausta tutkitaan nyt murhan yrityksenä ja törkeänä ryöstönä, kun sitä aiemmin tutkittiin tapon yrityksenä. Poliisin mukaan tutkintanimike tarkentui teon suunnitelmallisuuden ja uhriin kohdistetun väkivallan määrän vuoksi.

Poliisin mukaan 16-vuotias tyttö hyökkäsi hengenvaarallisesti teräaseen kanssa 52-vuotiaan naisen kimppuun yksityisasunnossa perjantaina aamuyöllä.

Epäilty pakeni teon jälkeen paikalta. Hänet otettiin kiinni Harjavallan keskustassa perjantaina aamupäivällä.

Viikonloppuna poliisi kuulusteli tapaukseen liittyviä ihmisiä ja teki teknistä tutkintaa tapahtumapaikalla ja lähiympäristössä.

Poliisin mukaan esitutkinnassa on tullut ilmi seikkoja, joiden perusteella on syytä epäillä tekoon liittyvän suunnitelmallisuutta. Esitutkinnassa on selvinnyt myös, että uhrilta on viety omaisuutta.

Uhri on yhä sairaalahoidossa, mutta hänellä ei ole hengenvaaraa.

Poliisin mukaan ei ole syytä epäillä muiden ihmisten osallisuutta tekoon.

Juttua korjattu 21.10.2019 kello 13:51: Uhria ei ole kotiutettu sairaalasta, vaan hän on edelleen sairaalahoidossa. 

Lue myös:

    Uusimmat