Mainos

Hannu Kankaalla täysi luotto Tero Pitkämäkeen: "Hän on kuntoutuksen mestari"

11:47

Seitsenkertainen keihäänheiton arvokisamitalisti Tero Pitkämäki piti tiistaina tiedotustilaisuuden uransa jatkosta. Suomalainen tahtoo vielä yrittää, ja miehen valmentajalla, Hannu Kankaalla on täysi luotto siihen, että Pitkämäki tulee onnistumaan kuntoutuksessaan.

Kuvan videolla Tero Pitkämäen lehdistötilaisuus.

Kankaan mukaan tilanne näyttää nyt erittäin hyvältä. 

– Se täytyy kuitenkin sanoa, että on ollut kiduttava viimeinen kuukausi. Managerin kanssa tehtiin sellainen päätös, että ei lähetetä yhtään tekstiä, jossa kysyttäisin mahdollista päätöstä uran suhteen, Kangas sanoo. 

19. joulukuuta 36 vuotta täyttävä Pitkämäki on ollut aikaisemminkin vaikean tilanteen edessä loukkaantumisen suhteen. Kangas on varma siitä, että Pitkämäki tulee onnistumaan kuntoutuksessaan jälleen kerran.

– Terolta on tullut joka viikko tasaisesti videoita harjoituksista. Ne ovat näyttäneet, kuinka paljon on menty eteenpäin. Tilanne näyttää oikein hyvältä, Tero on meidän silmissä tunnetusti kuntoutuksen mestari. Kaikki kuntoutukset ovat tapahtuneet yleensä etuajassa. Täysi luotto siihen, että näin tapahtuu taas, Kangas toteaa.

Pitkämäen paras arvokisasijoitus on Osakan vuoden 2007 MM-kilpailuista, jolloin hän voitti kultaa. Edellinen mitali tuli vuoden 2015 Pekingin MM-kisoissa. Siellä hän voitti pronssia.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja