Hanna Pakarinen voitti Idols-laulukilpailun 16 vuotta sitten – paljastaa nyt hauskan yksityiskohdan finaalijatkojen jälkeiseltä aamulta

Tältä näytti Suomen ensimmäinen Idols-voittaja jatkobileiden jälkeen.

Hanna Pakarinen voitti Idols-laulukilpailun vuonna 2004, Jan Wickholmin ja Antti Tuiskun jäädessä hänen jälkeensä. Idols oli tuolloin juuri rantautunut Suomeen ja Pakarinen olikin ensimmäinen suomalainen, joka on voittanut kyseisen kisan.

Pakarinen muistelee 16 vuoden takaista aikaa Instagram-päivityksessään. Kuvassa hän poseeraa Idolsin finaalipäivänä, juuri ennen suoraa lähetystä.

 – Mie olisin halunnu kokovalkoisen paidan mutta kuvausteknisistä syistä en saanut. Mutta noi pitkät hihat sain, Pakarinen kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Toinen kuva on finaalin jatkojen jälkeiseltä aamulta. Tuoreella voittajalla oli ollut nähtävästi kova meno, sillä jopa hänen hiuksensa olivat jääneet matkalle. 

– Tukka oli jääny matkan varrelle ja muistan että oli kätevämpi operoida iltaa kun rullasi hihat solmuun, Pakarinen kirjoittaa.

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Pakarisen muistelupäivitys on herättänyt muistoja myös hänen seuraajissaan. 

– Olit all time-suosikki minulle! Mulla oli sun koelaulusta lähtien kaikki esitykset vhs-kasetilla ja niitä tuli katottua about miljoona kertaa, eräs seuraajista kirjoittaa.

– Mä synnytin just esikoiseni kun lauloit voittobiisin Mä tulin voittamaan, toinen seuraajista muistelee.

Pakarinen on julkaissut voittouransa jälkeen musiikkia niin suomeksi kuin englanniksi. Nykyisin hän työskentelee radiojuontajana Aito Iskelmä -kanavalla. Ennen laulu-uraansa Pakarinen työskenteli trukkikuskina.

Pakarisella on vuoden 2018 toukokuussa syntynyt poika muusikkomiehensä Risto Niinikosken kanssa.

Pakarisen edellinen, järjestyksessä seitsemäs studioalbumi Synnyin, elän, kuolen julkaistiin vuonna 2016.
Lue myös:

    Uusimmat