Hanna Pakarinen suunnittelee paluuta musiikin pariin – iloitsee lapsiarjen käänteistä: "Viime yönä nukuin ensimmäiset pitkät yöunet vuoteen"

Hanna Pakarinen on alkanut kirjoittaa uutta musiikkia.

Laulaja Hanna Pakarinen kertoi MTV Uutisille kuulumisiaan Mia Ehrnroothin ja Maria Friströmin järjestämässä Tuplashotti-podcastin verkostoitumistilaisuudessa.

Pakarinen on palaamassa töihin äitiysloman jälkeen. Heinäkuussa hänen ääntään kuullaan radioaalloilla ja syksyllä on luvassa tv-töitä, joista kummastakaan hän ei vielä paljastanut enempää. Pakarinen on alkanut myös kirjoittaa uutta musiikkia yhdessä laulaja Kristiina Wheelerin kanssa.

– On ollut mahtavaa kirjoittaa yhdessä. Olemme saman ikäisiä, meillä on sama historia ja molemmilla pieni poika. Meillä on hirveän paljon yhteistä, hän kertoi.

Pakarinen ei ole julkaissut omaa musiikkia kuuteen vuoteen. Uuden musiikin julkaisusta ei ole vielä tarkkoja suunnitelmia, mutta hän ei ota asiasta paineita.

– Tärkeimmäksi koen, että olen ruvennut tekemään. En ole vuosiin kirjoittanut. Se tuntuu tosi hyvältä.

Pakarisella on toukokuussa 2018 syntynyt poika. Hän kertoi, että vauvavuosi on sujunut hyvin

– Hän on superpoika. Ei turhia itkeskele, on hirveän hyväntuulinen, nukkuu hyvin ja on pysynyt terveenä.

Kun poika on kasvanut, myös äiti on saanut levätä enemmän. Pakarisen kotona alkoi juuri unikoulu, mikä tuotti heti tuloksia.

– Viime yönä nukuin ensimmäiset pitkät yöunet vuoteen, Pakarinen iloitsi.

Lue myös:

    Uusimmat