Hanna Pakarinen jakoi taustatarinan Idols-matkastaan: "Tuotantoyhtiö kiinnitti huomion jo etukäteen"

Hanna Pakarinen muisteli hakemistaan Idols-laulukilpailuun.

Hanna Pakarinen voitti Suomen ensimmäisen Idols-laulukilpailun vuonna 2003. Voittonsa jälkeen Pakarinen on julkaissut musiikkia niin suomeksi kuin englanniksi, edustanut Euroviisuissa ja aloittanut uran tubettajana. Lisäksi hän on tehnyt juontotyötä radiossa, ja tekee nykyisin ohjelmaan Yleisradion Radio Suomi -kanavalle.

Nyt Pakarinen muistelee Idols-taivaltaan omalla Instagram-tilillään. Taiteilija julkaisi kuvasarjan, jonka hän oli lähettänyt tuontantoyhtiölle hakemuksensa mukana.

Pakarinen ei tuolloin omistanut kameraa, joten pyysi apua ystävältään, joka työskenteli Etelä-Saimaa -lehdessä ja omasi kuvauskokemusta sekä kameran. Ystävykset matkasivat Lappeenrannan linnoitukselle, ja Pakarinen pääsi ensimmäistä kertaa elämässään poseeraamaan kameralle.

– Hyvää treeniä tulevan varalle, vaikka en siitä tulevaisuudesta tuolloin mitään arvannutkaan. Jälkikäteen kuulin, että sillä oli suuri merkitys, että olin ottanut erikseen kuvan, enkä vain lähettänyt vanhaa koulukuvaa, Pakarinen kertoo kuvasarjan yhteydessä.

Idols-sarjalle ominaista on se, että osa kilpailijoista esitellään jo ennen heidän koelauluaan.

– Tuotantoyhtiö kiinnitti huomion jo etukäteen ja tulivat kuvaamaan ja haastattelemaan Puukeskukselle, ennen kuin olin ääntäkään päästänyt, Pakarinen muistelee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja