Mainos

Junasta ulos heitetyt miehet murtautuivat taloon, saunoivat, yöpyivät ja hajottivat yli 30 ikkunaa

Omakotitaloon Hankasalmella murtautuneet miehet olivat jääneet taloon yöksi, saunoneet ja hajottaneet myös kymmeniä ikkunoita viime kuun loppupuolella.

Poliisi kertoo, että törkeästä vahingonteosta epäillään kahta miestä, jotka oli jätetty junasta Hankasalmella, koska he matkustivat ilman lippua. Hetken kylällä kierreltyään miehet olivat päätyneet murtautumaan omakotitaloon, joka oli sillä hetkellä tyhjillään.

– Kaksikerroksiseen, suureen, muutaman viikon tyhjillään olleeseen omakotitaloon oli tunkeuduttu ja rikottu sisältäpäin yli kolmekymmentä ikkunaa, vaurioitettu lattioita ja rikottu tai sotkettu irtainta omaisuutta mittavasti. Vahinkojen arvioidaan nousevan kymmeniin tuhansiin euroihin, kertoo Sisä-Suomen poliisi tiedotteessaan.

Poliisi otti heidät kiinni muutama viikko teon jälkeen.

– Miehet ovat myöntäneet yöpyneensä ja saunoneensa talossa ja toinen heistä on kertonut ennen poistumistaan ryhtyneensä rikkomaan talon irtainta omaisuutta. Myös toinen mies oli heitellyt tavaroita, mutta valtaosin vahingon on kertonut aiheuttaneensa 26-vuotias Jyväskylässä asuva mies. Hän ei ole osannut kertoa mitään muuta syytä raivoonsa kuin sen, että hänet oli jätetty Hankasalmelle ilman puhelinta ja rahaa. Myös päihteillä on ollut osuutta tapahtumien kulkuun, poliisi kertoo.

Miehet vangittiin esitutkinnan aajaksi, ja heidät vapautettiin eilen. Esitutkinta valmistuu lähiviikkojen aikana.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.