Hämmentävä video julki – UFC-tähti treenaa Putinin sotapäällikön kanssa

Ruotsalaisen UFC-tähden Khamzat Tshimajevin läheiset välit itsevaltaisen tshetsheenijohtaja Ramzan Kadyrovin kanssa hämmentävät jälleen urheilumaailmaa. Kadyrov on Vladimir Putinin läheinen liittolainen ja Ukrainassa sotivien tshetsheenijoukkojen johtaja.

Khamzat Tshimajevin vapaaottelu-ura on viime ajat ollut huimassa nosteessa. Huhtikuussa Tshetsheniassa syntynyt ja jo nuorena Ruotsiin muuttanut voitti UFC 273 -tapahtumassa lajilegenda Gilbert Burnsin yksimielisin tuomariäänin. Voitto oli Tshimajeville viides UFC:ssä ja 11:s koko uralla. Tappiosarake näyttää nollaa.

Kehässä kiitelty Tshimajev on kuitenkin aiheuttanut hämmennystä siviilielämän toimillaan. Tshimajev tunnetaan Vladimir Putinin vuonna 2007 valtaan Tshetsheniassa nimittämän Ramzan Kadyrovin läheisenä ystävänä. Kadyrovin joukot ovat osallistuneet Venäjän hyökkäyssotaan Ukrainassa, ja johtaja itse on viimeksi uhonnut muun muassa hyökkäyksellä Puolaan.

Nyt sosiaalisessa mediassa kiertää arveluttava video, jossa Tshimajev ja Kadyrov nähdään sparraamassa iloisissa tunnelmissa yhdessä. Videon kuvauspäivämäärästä ei ole varmuutta. Voit katsoa Kadyrovin omistamalla salilla kuvatun videon alta.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja