"Hän luuli kuolevansa" – UFC:ssä hämmästyttäneen ruotsalaistähden vaikeuksista synkkä paljastus

Ruotsalaisen vapaaottelijan Khamzat Chimaevin rakettimaisesti käynnistynyt UFC-taival on hidastunut terveysongelmien takia.

Chimaevin ja Leon Edwardsin odotettu UFC-taisto on jouduttu siirtämään jo useampaan otteeseen. Tuorein lykkäys johtui Chimaevin sitkeistä terveysongelmista, jotka ovat aiheuttaneet myös spekulaatioita. 

Kuinka Chimaev voi olla edelleen huonossa kunnossa, vaikka hän sairastui koronavirukseen jo marraskuussa? Tshetsheenitaustaisen Chimaevin manageri Majdi Shammas on valottanut ottelijan nykytilannetta Frontkick-sivustolle.  

Shammasin mukaan heidän piti soittaa ambulanssi paikalle, kun Chimaev kokeili ottelukuntoaan salilla viikko sitten. 

– Hän vaati, että pääsee harjoituksiin. Yritimme, ja se epäonnistui. Hän oli todella huonona. Hän ei pystynyt edes ottelemaan kahta peräkkäistä erää, vaan joutui lepäämään yhden erän jälkeen. Hän alkoi yskiä ja olo huononi. Hän joutui menemään sairaalaan ambulanssikyydillä, Shammas selvittää. 

Oli selvää, ettei Chimaev olisi valmis ottelemaan 13. maaliskuuta. 

Sairaalassa hänellä todettiin keuhkoputkentulehdus, minkä takia Chimaev on nyt antibioottikuurilla. 

Shammasin mukaan tähtiottelijan tuntemukset olivat synkkiä. 

– Hän luuli kuolevansa, Shammas paljastaa Chimaevin sanoneen hänelle puhelimessa. 

Chimaev, 26, on otellut UFC:ssä kolmesti sitten viime heinäkuun ja voittanut kaikki matsinsa ylivoimaisesti. Viime syyskuussa hän tyrmäsi Gerald Meerschaertin 17 sekunnissa.

Lue myös:

    Uusimmat