Hamilton pääsi napauttamaan Vettelille – "Mitäs minä sanoin"

5:55

Lewis Hamilton on aloittanut F1-kauden kehumalla nelinkertaista maailmanmestaria Sebastian Vetteliä.

Hamilton ja Vettel ovat jakaneet tämän kauden kahden ensimmäisen kisan voitot ja kakkossijat. He ovat veljellisesti tasapisteissä MM-sarjan kärjessä.

– Tästä tulee yksi tasaisimmista, ellei tasaisin taistelu mitä olen urallani kokenut. Minä todellakin odotan tätä taistelua. Enkä pelkästään Sebastiania, vaan myös muita, jotka ovat mukana. Ferrari on tehnyt fantastista työtä, Hamilton sanoi.

Hamilton hehkutti Kiinan GP:n 20 viimeistä kierrosta, joiden aikana hän ja Vettel takoivat vuoronperään kovia kierrosaikoja.

– Sain koko ajan tietoa, mitä hän tekee ja yritin vastata siihen. Hän sai vähän kiinni, mutta ero pysyi.

– Lopussa oli kova taistelu, että saan pidettyä vauhtia, etten tee virheitä ja varmistan, että Ferrari pysyy takana, koska he ovat todella nopeita, Hamilton sanoi.

1:28

Hamilton sanoi Australian kisan jälkimainingeissa, että haluaa taistella mestaruudesta juuri Vetteliä vastaan. Kiinassa hän totesi, että oman tallikaverin kanssa taisteleminen – kuten kolmen edellisen kauden ajan verisesti Nico Rosbergin kanssa – on rankkaa tallin sisällä.

Sky Sportsin mukaan Hamiltonille vihjailtiin, että hänen ja Vettelin välillä on veljesrakkautta (bromance) illassa.

– Ei ole veljesrakkautta, mutta meillä on valtava kunnioitus. Odotan innolla lisää taisteluita hänen kanssaan.

– Melbournen kisan jälkeen minulla oli polttava tappion tunne. Sanoin Sebille, että aion napata hänet seuraavassa kisassa. Sanoin hänelle palkintopallilla, että mitäs minä sanoin, Hamilton sanoi.

Taistelu jatkuu jo ensi viikonloppuna Bahrainissa.

0:49

1:04

1:30

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja