Hamilton lupailee sopimusuutisia - "Ei ole ketään eikä mitään parempaa"

Lewis Hamilton lupailee jatkosopimusta Mercedes-tallin kanssa jo ennen uuden F1-kauden alkua.

MAINOS

F1-testit päivittäin
C Morella!

C More näyttää kaikkien kahdeksan testipäivän huippuhetket (26.2.-1.3. sekä 6.3.-9.3.) klo 22.45.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Hamiltonin nykyinen sopimus kattaa enää tämän vuoden. Hamiltonin mukaan keskustelut jatkosopimuksesta ovat edenneet suotuisissa merkeissä Mersun tallipäällikön Toto Wolffin kanssa.

– Toto tietää, että minä tiedän, ettei ole ketään parempaa, joten hän ei aio katsoa muualle. Ja hän tietää, että minä tiedän, ettei ole mitään parempaa, joten minä en katso muualle. Olemme siis mukavassa tilanteessa ja sitoutuneita toisiimme. Keskustelemme vain yksityiskohdista, Hamilton totesi Racefans.net-verkkosivuston mukaan jatkosopimuksensa tilanteesta.

Hamilton sanoo, ettei ole koko viisivuotisen Mercedes-uransa aikana keskustellut minkään muun tallin kanssa sopimusasioista.

– Toivottavasti saamme jotain valmiiksi ennen kauden alkua, ennen avauskisaa. Mutta meillä ei ole kiirettä, ei ole mitään paniikkia. Minulla ei ole paineita siitä, että joku muu kuljettaja olisi tulossa eikä Totolla ja Mercedeksellä ole mitään syytä ajatella, että minä puhuisin muiden kanssa, Hamilton vakuuttaa sopimusneuvotteluiden hyvästä tilanteesta.

Lue myös:

    Uusimmat