Mainos

Hamas varoitti lentoyhtiöitä lentämästä Tel Aviviin – Finnair ei ole tehnyt päätöstä

Palestiinalaisjärjestö Hamas varoittaa ulkomaisia lentoyhtiöitä lentämästä Tel Avivin Ben Gurionin lentokentälle huomenaamusta lähtien.

Viime kuussa monet kansainväliset lentoyhtiöt lopettivat lyhyeksi aikaa lentämisen Tel Aviviin sen jälkeen, kun Gazasta ammuttu raketti osui lähelle lentokenttää.  

Hamasin aseellisen siiven edustaja Abu Obeida sanoi, ettei järjestö aio jatkaa neuvotteluja tulitauosta.  

– Tämän päivän jälkeen neuvotteluihin ei palata. Niillä ei koskaan tulla saavuttamaan mitään tuloksia, hän uhosi Hamasin omalla televisiokanavalla.  

Israelin pääministerin Benjamin Netanjahun mukaan sotilastoimet Gazassa tulevat jatkumaan, ja niiden tarkoituksena on rauhan ja turvallisuuden palauttaminen israelilaisille.

Pääministeri väläytti kuitenkin myös diplomatian mahdollisuutta todeten, että sotilastoimien jälkeen esiin voi nousta uusia diplomaattisia mahdollisuuksia.

Finnair lentää perjantaina

Finnair ilmoitti keskiviikkona seuraavansa Israelin Tel Avivin lentokentän turvatilannetta.  

– Emme ole tehneet päätöstä siitä, että Finnair peruuttaisi perjantain lentonsa Tel Aviviin. Seuramme tilannetta, kertoi Finnairin viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja Arja Suominen STT:lle.  

Islamistijärjestö Hamas varoitti illalla ulkomaisia lentoyhtiöitä lentämästä Tel Avivin Ben Gurionin lentokentälle. Viime kuussa monet kansainväliset lentoyhtiöt lopettivat lyhyeksi aikaa lentämisen Tel Aviviin.  

Finnair lentää Israeliin perjantaisin ja maanantaisin.  

Juttua täsmennetty 23.53: Finnair ei ole tehnyt päätöstä perjantain lennosta Israeliin. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.