Haluavatko kaikki miehet alle 25-vuotiaan naisen? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Haluavatko kaikki miehet alle 25-vuotiaan naisen? Miksi? Jos siis omalla iälläsi tai 'tasollasi' ei olisi mitään väliä, ja saisit valita ihan minkä ikäisen naisen tahansa", kysyy nimimerkitön.

Näin miehet vastasivat

"Ihan hyvin sopii joku itseänikin vanhempi kumppaniksi."
– 22, sinkku

"Eivät halua, sillä itse haluan yli 25-vuotiaan miehen!"
– 23, sinkku

"En henkilökohtaisesti haluaisi, koska mielestäni yli 25-vuotiaat mutta alle 40-vuotiaat naiset ovat kauneimpia."
– 28, naimaton

"Ikä ei ole minulle mikään kynnyskysymys. Suhde itseäni vanhempaan naiseen kävisi aivan hyvin, vaikka jostain syystä olen aina ajautunut seurustelemaan itseäni paljon nuorempien naisten kanssa."
– 33, sinkku

"No, ei toki. Varsinkin vakituiseen parisuhteeseen ehdottomasti lähempänä omaa ikää (42 vuotta) oleva, niin on ajatusmaailma edes jollain tasolla samankaltainen. Ymmärrän toki nuorempien naisten kauneuden ajavan monen kypsemmänkin miehen kuolaamaan heidän peräänsä."
– 42, seurustelee

"En haluaisi. Mielestäni, ja oman kokemuksen perusteella, 'aikuistuminen" tapahtuu noin 28–30 ikävuoden välillä. Sitä ennen mennään ego edellä."
– 53, parisuhteessa yli 15 vuotta

"Ehdottomasti kiihottava visuaalisesti olisi noin kolmikymppinen, mutta pakko sanoa, että en mistään hinnasta vaihtaisi pois taitavaa ja itsestään nauttivaa viisikymppistä, jonka hyvin tuntee."
– 53, jo 20 vuotta naimisissa

"35–40 vuotiasta olen pitänyt aina (teinistä asti) sopivana, vaikka en ole koskaan vielä sen ikäisen kanssa ollut. Tosin avovaimoni on vasta 33 (olemme olleet noin 17 vuotta yhdessä) ja vaikuttaa olevan menossa parempaan suuntaan. Eli, ehkä arvioni saattaa olla oikea. Nuorempikin käy, jos henkiseltä iältään olisi se 35–40."
– 36, avoliitossa

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat