Mainos

Haluatko lennolla parempaa palvelua? Varaa istumapaikka tästä osasta konetta

Jokaisella on omat mieltymyksensä lentokoneen istuinpaikkaa varatessa. Yksi haluaa ikkunan viereen, toinen käytäväpaikan. Mutta mistä saisi parasta palvelua?

Mikäli ei halua maksaa ylimääräistä ensimmäisen tai bisnesluokan lipusta, kannattaa paikka varata lentokoneen takaosasta. Siellä istuva matkustaja saa nimittäin eniten huomiota lentohenkilökunnalta, paljastaa lentoemäntä Annie Kingston oyster.com-sivustolla.

Useimmat lentomatkustajat halajavat koneen etuosaan, josta on nopeinta nousta maihin ja jossa pääsee etuoikeutettuna käsiksi matkan aikana tarjoiltuihin antimiin. Takaosaan päästyään lentohenkilökunta ei kuitenkaan mieluusti enää lähde takaisin koneen etuosaan asiakkaita palvelemaan.

Syy tähän on dominoefekti: lähdettyään toteuttamaan koneen etuosassa istuvan matkustajan erikoistoivetta henkilökunta saa todennäköisesti kuulla myös uusia toteuttamista vaativia pyyntöjä.

Ylimääräisen työn lisäksi vaatimukset saattavat olla mahdottomia toteuttaa. Lentokoneeseen ei ole varattu liialti ylimääräisiä viinaksia, korvatulppia tai tyynyjä. 

Takaosassa istuva voi kuitenkin helposti kysyä lähettyvillään majailevalta henkilökunnalta pieniä lisäpalveluksia. Hänelle on esimerkiksi paljon helpompi sujauttaa miniviinipullo matkaa piristämään kuin kiikuttaa se koneen etuosaan.

***

0:48

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja