Mainos

Haluatko asua laivassa? Turun jokirannassa hytti myytävänä

Turun jokirannassa sijaitsevasta museo- ja hotellilaiva Boresta kaupataan yhtä hyttiä 21 000 eurolla. Myyjän mukaan hytti soveltuisi esimerkiksi työasunnoksi.

Jos laivaelämä houkuttaa mutta merille lähteminen ei ole mahdollista, voi asunnoksi hankkia vaikkapa hytin ravintolalaivasta. Hytti odottaa uutta omistajaa ympärivuotisessa käytössä olevassa laivassa, joka sijaitsee Turussa merikeskus Forum Marinumin museolaivojen vieressä.

– Minulle hytti päätyi noin pari vuotta sitten ja se oli tarkoitus laittaa vuokrakäyttöön. Nyt laivan omistus ja hallinto laivaan on vaihtunut ja se on kokonaan muuttunut hotelli- ja ravintolalaivaksi, myyjä Juho Viljanen kertoo syytä hytin myymiseen.

Seitsemän neliön hytissä on kaksi sänkyä, vessa ja suihku. Viljasen mukaan hytti sopisi hyvin esimerkiksi etätöitä tekevän asunnoksi.

– Jos joku asuu ulkopaikkakunnalla ja tulee Turkuun töihin, niin se sopisi sellaiseen kaikkein parhaiten. Laivan ravintolasta saa aamupalaa ja lounasta ja laiva on toiminnassa ympäri vuoden.

Viljanen kertoo, että noin viikon myynissä olleesta hytistä on jo tullut muutamia kyselyitä ja sosiaalisessa mediassa miniasunto on herättänyt kiinnostusta.

(MTV3)

Kuva: Juho Viljanen

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja