Mainos

Hallituskumppanit närkästyivät Rehulan alkoholijumpasta – "Toukokuun sopu on betonissa"

Keskustan hallituskumppanit perussuomalaiset ja kokoomus ovat närkästyneet peruspalveluministeri Juha Rehulan (kesk.) viikonloppuisista puheista.

Ministeri Juha Rehulan mukaan hallituspuolueiden eduskuntaryhmien hahmottelema alkoholilaki vaatii vielä "jumppaa". Rehula sanoi Torniossa viikonloppuna Iltasanomien mukaan, että lakiin hahmoteltu limuviinojen myynnin vapauttaminen kauppoihin vaatii vielä tekemistä. 

– Odotan lain etenevän hallituspuolueiden sopimassa ja kansalaisille luvatussa muodossa ilman mitään asiaa hidastavaa jumppausta, perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho sanoo.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän työvaliokunnan jäsen, kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo komentaa Juha Rehulaa jumppaamaan omalla ajallaan.

– On käsittämätöntä, jos ministeri Rehula ei pysty seisomaan sen takana, mitä eduskuntaryhmät ovat jo toukokuussa sopineet alkoholilain uudistuksen täydentämisestä, Wallinheimo sanoo.

– Tehköön Rehula nyt sen mitä on sovittu ja jumpatkoon keskenään omalla ajallaan. Toukokuun sopu on betonissa, ja kokoomus luottaa siihen, että keskusta pitää sovitusta kiinni, Wallinheimo jyrisee.

7:47

9:54

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja