Hallitsevan Suomen mestarin karmea nykytila – tähtipelaaja Petri Kontiola sanattomana: "Jokainen voi katsoa peiliin ja pohtia, antaako ihan kaikkeaan"

1:47
HPK:n kokenut tähti Petri Kontiola synkeänä HIFK-tappion jälkeen: "Kaikkien on katsottava peiliin"

Hämeenlinnan Pallokerhon marraskuu päättyy synkässä tunnelmassa. Sarjan viimeiseksi pudonneen joukkueen tappioputki venyi lauantaina neljän ottelun mittaiseksi, kun se hävisi kotijäällään HIFK:lle maalein 2-5.

HPK:n kokenut tähtipelaaja Petri Kontiola, 36, ei kaunistellut totuutta joukkueen nykytilasta lauantain kamppailun jälkeen.

– En osaa sanoa oikein mitään. Taso ei riitä tällä hetkellä. Se on päällimmäisenä mielessä, Kontiola totesi.

Kontiolan mukaan joukkue on puhunut harjoituksissa paljon, miten kurssi saataisiin kääntymään. Hymyt ovat olleet viime aikoina vähissä.

– Puheet eivät ole hirveästi muuttuneet teoiksi jäällä. Paljon on tehty töitä ja yritetty kaikennäköistä. Pakko on vain uskoa tähän juttuun ja tehdä töitä paremman huomisen eteen.

– Onhan tämä aika huono tilanne. Voittoja tarvitaan, eikä niitä ole tullut. Kyllä (joukkueen) ilmapiirikin siinä kiristyy. Luottoa pitää olla nyt omaan hommaan. Pitää tehdä töitä sen eteen, että tämä tästä kääntyisi. Mitään muuta keinoa ei ole.

Viimeisestä kymmenestä ottelustaan kahdeksan hävinnyt HPK kohtaa seuraavaksi tiistaina kotikentällään SaiPan.

– Jostain se (luottamus) täytyy kaivaa. Jokainen voi katsoa peiliin ja pohtia, antaako ihan kaikkeaan, Kontiola linjasi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja