Hallitseeko internet liikaa elämäämme? Kerro mielipiteesi!

Älypuhelimien myötä internet kulkee mukana kaikkialle ja verkossa vietetään aikaa niin ruokapöydässä, luokkahuoneessa kuin sängyssäkin. Vastaa Kodin kyselyyn ja kerro mielipiteesi – hallitseeko internet jo liikaa elämäämme?

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätöin tekemä valtakunnallinen Korkeakouluopiskelijoiden terveystutkimus osoittaa, että nettiriippuvuus opiskelijoiden joukossa on selvästi lisääntynyt.

Internet kulkee mukana nykyään kaikkialle – moni tarkastaa sähköpostit vielä juuri ennen nukkumaan menoa, ruokapöydässä tarkistetaan keskustelussa viliseviä faktoja ja ystäviin pidetään yhteyttä netin välityksellä.

Vastaa Kodin kyselyyn ja kerro mielipiteesi – hallitseeko netti jo liikaa elämäämme? Osallistu äänestykseen ja perustele mielipiteesi äänestyksen jälkeen klikkaamalla ensin "Näytä perustelut" ja sen jälkeen keltaisen huutomerkin luota "Kirjoita perustelu".

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja