Hajuvesiä zombeille – uskallatko nuuhkaista näitä?

Hajuvesiä mies- ja naiszombeille – haluaisitko nuuhkia näitä?

Zombiksi muuttuminen ei tarkoita sitä, ettet voisi enää käyttää kölninvettä! Tätä ilosanomaa julistaa Demeter Fragrance Library, joka toi markkinoille rajoitetun määrän hajuvesiä zombien ja zombifanien mieleen.

Miltä eläville kuolleille tarkoitetut tuoksut sitten haisevat? Mädälle, kosteusvauriolle, rottakellareille ja komposteille? Jotakuinkin näin. Miehille suunnattu Zombie for Him sisältää kuivattujen lehtien, sienien, homeen, sammalen ja maan tuoksua. Naisten Zombie for Her taas on kevyempi versio, jonka ydin koostuu vanhan viinitynnyrin suloaromeista.

Yhdysvaltalainen Demeter Fragrance Library tunnetaan erikoisista ja epätavallisista, mutta jokapäiväisistä tuoksuistaan. Yrityksen aikaisempiin aromeihin lukeutuu muun muassa tomaatti, kermakaramelli ja zombituoksuistakin löytyvä maa.

Demeterin lisäksi myös toinen Yhdysvalloista löytyvät yritys Black Phoenix Alchemical Laboratory on erikoistunut epäsovinnaisiin tuoksuihin. Öljypohjaisten hajuvesien joukosta löytyy esimerkiksi kauhu- ja satuteemaisia puteleita ja raaka-aineista kaikkea tupakasta viskiin ja mädäntyneisiin omenoihin.

AVAn Lukupiirissä:


AVA / Jenni Junkala

Kuva: Shutterstock

Kuvakaappaus: Demeter Fragrance Library

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja