Mainos

Haittasi kävelyä ja pukeutumista – mies lyhennytti liki metrin mittaisen peniksensä

Parikymppisen miehen maailma mullistui leikkauksessa, jossa hänen viisikiloiset kiveksensä ja yli 90-senttinen penis muokattiin uuteen uskoon. Nyt mies pystyy jälleen kävelemään ja käyttämään haluamiaan vaatteita.

Ollessaan kymmenvuotias, huomasi kenialainen Horace Owiti Opiyo oudon patin sukupuolielimissään.

– Se oli aluksi hyvin pieni paise, sitten nyrkkini kokoinen. Se vain jatkoi kasvuaan isommaksi ja isommaksi, mies kertoo.

Patin uskottiin saaneen alkunsa hyttysen puremasta, joka vaikutti nuoren Opiyon aineenvaihduntaan ja sai nesteen kerääntymään sukupuolielinten ihon alle. Vuonna 2007 suoritettu toimenpide pysäytti kasvun, mutta ongelma palasi takaisin muutama vuosi myöhemmin.

Turvonneista sukupuolielimistä kärsinyt Opiyo joutui pian jättämään koulun kesken, sillä lähes viisikiloisiksi kasvaneet kivekset ja niiden aiheuttama kipu estivät pian kävelyn ja tavallisten vaatteiden käytön. Lisäksi Opinyon joutui kiusatuksi, sillä hänen tilansa uskottiin olevan paholaisen aiheuttama.

Leikkaus antoi nuorelle miehelle uuden mahdollisuuden

Naapurin ja sosiaalisen median ansiosta miehen tila päätyi paikallisen lääkärin korviin. Tämä tarjosi Opiyonille operaatiota, jolla sukupuolielinten massiivinen kasvu saataisiin pysähtymään. Lääkäri diagnosoi kudoksia turvottavan elefanttitaudin, joka syntyy hyttysen pureman ja siitä verenkiertoon pääsevien parasiittimatojen vaikutuksesta.

Tiuhan verisuoniston vuoksi leikkaus oli haastava, mutta lääkärit onnistuivat poistamaan kiveksistä ja peniksestä ylimääräisen massan ja rakentamaan ne uudelleen menestyksekkäästi.

Opiyo on leikkauksen mahdollistamasta uudesta elämästään enemmän kuin innoissaan.

– Nyt voin kävellä ja pelata jalkapalloa. Nyt olen vapaa! Seuraava askel jonka haluan ottaa, on koulutus. Kuka tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Opiyo kertoo.

Leikkauksen jälkeen mies kertoo tunteneensa ennen kaikkea keveyttä. Taakka oli poissa, sekä kirjaimellisesti että kuvainnollisesti. Ensimmäistä kertaa elämässään hän on elätellyt myös ajatusta isyydestä.

Lähde: DailyMail, AOP

***

0:56

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.