Mainos

Häissä murtunut Ensitreffit-morsian avoimena MTV.fille: ”Minua hävetti kertoa tunteistani Esalle”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa naimisiin menneen Aliisan hääpäivä oli täynnä suuria tunteita. Tuore aviopuoliso Esa oli tärkeä tuki vaikeina hetkinä.

Ensitreffit alttarilla on ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antaa kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menee naimisiin entuudestaan tuntemattoman ihmisen kanssa. Pari tapaa ensimmäisen kerran vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittaa yhteisen tulevaisuuden rakentamisen alttarilta.

Sarjan toisessa jaksossa tiistaina 12. syyskuuta nähtiin parien hääpäivä. Yksi alttarilla kohdanneista pareista on Aliisa ja Esa, joiden juhlaan mahtui niin onnen kuin hämmennyksen tunteita. Jaksossa nähtiin, miten Aliisan tunteet nousivat pintaan pian vihkimisen jälkeen.

– Säikähdin omia fiiliksiä. Teki mieli heittää kimppu menemään ja sormus mereen, ja lähteä äkkiä pois täältä. Kuin tämä olisi ollut vain uni ja nyt heräsin. Tuli sellainen olo, että voi ei, mitä olen mennyt tekemään, Aliisa kertoo jaksossa kyyneleet silmissään.

Aliisa kertoo MTV.fin haastattelussa, ettei osannut selittää vihkimisen jälkeisiä tunteita edes itselleen.

– Hääpäivä oli tosi jännittävä ja erikoinen. Kutkuttava. Pitkään olin tosi rauhallinen, mutta jännitys purkautui vihkimisen jälkeen. Koin todella ristiriitaisia ja vaikeita fiiliksiä.

– Tunsin, että jotenkin tämä ei ole hyvä juttu. Ei minulla ollut varsinaisesti ennakko-odotuksia, mutta totta kai sitä oli paljon toivonut, että toisesta olisi tullut sellainen hyvä fiilis. Kun sitä ei tullut ja jännitys oli pinnassa, tunteet laukkasivat aika kovaa, Aliisa muistelee.

Aliisan olo alkoi helpottaa, kun hän avasi tunteitaan tuoreelle aviopuolisolleen Esalle. Hän korostaa, että Esa otti tilanteen hienosti haltuun ja kannatteli häntä vaikeiden hetkien yli.

– Minua hävetti ja harmitti kertoa tunteistani Esalle, koska tiesin, että hänellä on ihan yhtä jännittävä ja hurja päivä. Ei ollut kivaa heittää tunteita sillä tavalla hänen eteensä. Esa kuitenkin hoiti tilanteen todella hyvin ja sai minut tuntemaan oloni luottavaiseksi, Aliisa kiittelee.

– Tilanne eteni hääpäivän aikana ja minulle tuli rennompi ja mukavampi olo. Häät oli tosi kivat ja oikeiden häiden tuntuiset juhlat, hän kertoo tyytyväisenä.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.