Mainos

Ensitreffit-morsian häkeltyi häiden tunnelmasta: "Koska saamme olla kahdestaan?"

Johanna ja Markus sanoivat toisilleen tahdon Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa.

Ensitreffit alttarilla on rakkaudentäyteinen sarja, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin entuudestaan tuntemattoman ihmisen kanssa. Tulevat puolisot tapaavat toisensa vasta alttarilla, aivan avioliiton kynnyksellä.

Tiistaina 12. syyskuuta esitetyssä jaksossa päästiin kurkistamaan Johannan jaMarkuksenhääjuhlaan. Morsian hämmästelee MTV.fin haastattelussa sitä, miten tavallisilta häät tuntuivat, vaikka hän oli juuri mennyt naimisiin tuntemattoman miehen kanssa.

– Se on hassua, miten voikin tulla sellainen olo, että on ihan normaaleissa häissä, kun katseli ihmisiä juttelemassa toistensa kanssa. Siellä oli hyvä tunnelma, hän kiittelee.

Johanna kokee, että yhdessäolo Markuksen kanssa oli luontevaa ensihetkistä lähtien. Hääjuhlan aikana hän alkoi jo kaivata kahdenkeskistä hetkeä.

– Hääpäivä oli pitkä ja ympärillä oli koko ajan hälinää. Jossain määrin jännitti jäädä kaksin, mutta toisaalta sitä odotti tosi paljon. Loppujuhlasta alkoi jo olla jo malttamaton olo, että koska sitä saa olla kahdestaan, Johanna naurahtaa.

– Meillä oli tosi kiva päivä ja häät menivät mukavasti, eli sikäli ei tarvinnut jännittää, miten kaikki sujuu, kun olemme kahden. Toisen seurassa oli ollut hyvä olo koko päivän, hän toteaa tyytyväisenä.

Katso Johannan veljen Jussin haastattelu häistä!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.