Haiseeko vessa puhdistuksesta huolimatta? Siivooja paljastaa iljettävän syyn: "Se on juuri sitä, mitä kuvitteletkin"

Testasimme"minuuttisiivouksen"– tarvitset vain 3 minuuttia 0:37
Testasimme, kuinka siistiksi kodin saa minuutissa. Katso tulos videolta!

Jos vessanpönttö löyhkää pesusta huolimatta, kannattaa posliini-istuimen kansi irrottaa syväpuhdistusta varten – etenkin, mikäli taloudessa asuu seisaaltaan pissaavia henkilöitä. Australialaisen ammattisiivoojan vinkistä kertoo News.com.au-sivusto.

The Big Clean Co -siivouspalvelun leivissä työskentelevä nainen kertoo yrityksen TikTok-tilillä, miten ammattilainen siivoaa vessan perusteellisesti. Vinkistä on hyötyä varsinkin, jos vessaa käyttävät säännöllisesti pojat tai miehet, ja pönttö haisee puhdistuksesta huolimatta pissalta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yli 760 000 näyttökertaa keränneellä videolla siivooja kiertää kumikäsineillä suojatuin hanskoin irti wc-pöntön kannen alla olevat mutterit ja laittaa ne sivuun myöhemmin desinfioitaviksi.

– Nosta koko kansi ylös ja näet, miksi haju on niin kamala. Kyllä, se on juuri sitä, mitä kuvitteletkin, siivooja sanoo videolla.

Virtsaa on roiskunut vaikeasti kannen alle puhdistettavaan paikkaan, jossa se alkaa ennemmin tai myöhemmin haisemaan.

Opeta mies siivoamaan pissansa

Näky on saanut monet kakomaan.

– Minun täytyy tehdä tämä, mutta tulen itkemään koko ajan, eräs kommentoija kirjoittaa.

– Aion opettaa poikani tekemään tämän itse, toinen kertoi.

Siivousvalistus on varmasti hyvä idea. Monissa perheissä kotityöt eivät vieläkään jakaudu tasan vaan naiset tekevät niistä suurimman osan.

Vuoden 2017 tasa-arvobarometrin perusteella noin joka kymmenes suomalaisnainen koki olevansa liikaa vastuussa kotitöistä, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) kertoo. Noin 40 prosenttia sekä miehistä ja naisista kertoi kotitöiden jakamisen aiheuttaneen erimielisyyttä.

Etenkin miesten pissojen siivoaminen voi helposti alkaa kismittämään, sillä moni roiskeisiin kyllästynyt nainen on maininnut sotkuisesta tavasta miehille.

Siivouskuningatar Auri nousi otsikoihin siivottuaan Tinder-deitin kotia tuntikausia – katso, millaisen käsittelyn toimittajan koti sai.

Siivouskuningatar Auri, 27, nousi otsikoihin siivottuaan Tinder-deitin kotia tuntikausia – tällaisen käsittelyn toimittajan koti sai 5:49

Lue myös:

    Uusimmat