Hailey Bieber joutui sairaalaan aivoveritulpan vuoksi – avautuu kauhunhetkistään: "'Yksi pelottavimmista asioista, joita olen koskaan kokenut"

Bieber vakuuttaa olevansa kunnossa tapauksesta huolimatta.

Mallina tunnettu Hailey Bieberin, 25, fanit säikähtivät viime viikolla, kun tähti kertoi joutuneensa sairaalaan sairaskohtausmaisten oireiden vuoksi.

– Istuin aamiaisella mieheni kanssa torstaina, kun sain aivohalvauksen kaltaisia ​​oireita ja minut vietiin sairaalaan, Bieber kirjoitti Instagramin Tarinat -osiossa lauantaina.

– He havaitsivat, että minulla oli hyvin pieni veritulppa aivoissani, mikä aiheutti happivajauksen.

Bieber kertoo kehonsa selvinneen kohtauksesta ilman suuria toimenpiteitä. Hän oli toipunut tilanteestaan muutamassa tunnissa. 

– Tämä oli ehdottomasti yksi pelottavimmista asioista, joita olen koskaan kokenut. Olen nyt kotona ja voin hyvin. Olen niin kiitollinen kaikille upeille lääkäreille ja sairaanhoitajille, jotka pitivät minusta huolta!

Hailey Bieber tunnetaan uransa lisäksi popsensaatio Justin Bieberin vaimona. Mallin sukuun on mahtunut viime aikoina runsaasti surua, kun valokuvaaja Halyna Hutchins menehtyi hänen setänsä Alec Baldwinin tähdittämän Rust-elokuvan kuvauksissa ampumisen seurauksena.

Lähde: CNN 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja