Hailey Bieber paljastaa: tätä hän ei suostuisi tekemään aviomiehensä kanssa – "Se olisi nöyryyttävää"

Hailey Bieber vastaili fanien kysymyksiin YouTube-videolla.

Huolimatta onnellisesta avioliitostaan laulaja Justin Bieberin kanssa, on yksi asia, jota malli Hailey Bieber ei suostuisi ikinä tekemään miehensä kanssa.

Hailey vastaili YouTube-videolla fanien lähettämiin kysymyksiin, joista yksi kuului, onko hän ikinä laulanut Justinin kanssa lavalla.

– Se kuulostaisi traagiselta, Hailey toteaa kuolemanvakavalla ilmeellä.

– Minulla ei ole huono ääni, mutten osaa laulaa niin kuin laulajat osaavat. Se olisi nöyryyttävää, Hailey jatkaa ja toteaa nauraen, ettei aikoisi missään tapauksessa laulaa miehensä kanssa.

Hailey pyrkii järjestämään laatuaikaa miehensä kanssa

Vaikka yhteislauluja ei olekaan luvassa, Hailey kertoo nauttivansa laatuajasta aviomiehensä kanssa muilla tavoin. Hailey kertoo videolla, että hänen mielestään on tärkeää erottaa työ vapaa-ajasta ja laittaa perhe etusijalle.

– Sinun pitää tietää omat prioriteettisi. Luulen, että sillä sekunnilla kun annat työsi tulla tärkeämmäksi kuin puolisosi tai perheesi, se saattaa tuntua hieman kuluttavalta, Hailey kuvailee.

Hailey itse vakuuttaa priorisoivansa perheen ja puolisonsa kanssa vietetyn ajan ja varmistavansa tämän toteutumisen millä keinolla hyvänsä.

Hailey ja Justin Bieber avioituivat syyskuussa 2018 siviiliseremoniassa kahden kuukauden kihlauksen jälkeen, mutta juhlivat häitä isommin vuoden päästä Etelä-Carolinassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja