Haaveiletko unelmien makuuhuoneesta? Näin teet sen ilman suuria investointeja!

Upottava sänky, raikkaat petivaatteet ja puhdas ympäristö – unelmien makuuhuone ei vaadi suuria remontteja tai investointeja.

Kaunis ja ihana makuuhuone ei vaadi ihmeitä. Jo kunnon perussiivouksella ja turhasta tavarasta luopumisella pääsee pitkälle.

Tyhjää tilaa ympärille

Mieli lepää, kun ympärillä ei ole liikaa rompetta ja tasot ovat tyhjänä tavaroista. Pyri pitämään makuuhuoneesi mahdollisimman vapaana irrallisesta ja ylimääräisestä, esimerkiksi suuri, liukuovellinen kaapisto tai yksi seinällinen lipastoja voi olla hyvä hankinta. Näin saat kaiken helposti piiloon, jolloin makuuhuone pysyy helposti siistinä.

Panosta petivaatteisiin!

Kauniit ja raikkaat petivaatteet ovat arjen pieni ilo, johon kannattaa panostaa. Silittämällä ja mankeloimalla lakanoita teet niistä pehmeämmät, minkä lisäksi ne tuovat viimeistellyn ja ylellisen ilmeen huoneeseen.

Tunnelmaa valaistuksella

Rauhoita nukkumaanmeno kynttilöin ja tunnelmavalaistuksella. Esimerkiksi yöpöydälle sytytettävä lamppu antaa huoneeseen pehmeää valoa, jolloin mielikin rauhoittuu tulevaan yöhön.

Muhkeutta petiin!

Löytyykö sängystäsi yksi littana tyyny ja parhaat päivänsä nähnyt, kuhmurainen peitto? Milloin viimeksi pöyräytit sänkyvaatteesi pesukoneessa tai annoit paukkupakkasen raikastaa vuodevaatteet?

Petaa sänkyyn useampi tyyny, jolloin niiden keskelle on ihana nojata kiireisen päivän jälkeen. Panosta puhtauteen ja muhkeuteen.

Hemmottele itseäsi!

Kylmä aamu muuttuu hitusen siedettävämmäksi, kun jalan alle saa pehmeän maton. Lämpimät aamutossut ja aamutakki ovat arjen luksusta. Panosta pieneen ylellisyyteen, se maksaa itsensä takaisin ja saa makuuhuoneesi tuntumaan unelmalta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja