Haaveiletko asunnosta ja perheestä parikymppisenä? Odota vielä 20 vuotta

Kuvittelitko lapsena, miten sinulla olisi lapsia, perhe, ura tai poni sitten, kun olet aikuinen? Niin kuvitteli moni muukin – ja erään tutkimuksen mukaan unelmien perässä pysyminen ei ole niin helppoa.

Naimisiin 30-vuotiaana, lapsia kaksi vuotta myöhemmin… Suunnitteletko sinä elämääsi? Ei ehkä kannata: tutkimuksen mukaan keskivertobritti on 19 vuotta jäljessä "elämänsuunnitelmastaan", kertoo Daily Mail.

Tutkimuksessa havainnoitiin tuhatta nelikymppistä brittiä. Monen haaveena oli ollut esimerkiksi tienata yli 30 000 puntaa 31-vuotiaana, mutta 71 prosenttia tienasi edelleen vähemmän. Osa oli kuvitellut itsensä 27-vuotiaaksi asunnonomistajaksi, mutta todellisuudessa 32 prosenttia nelikymppisistä asuu edelleen vuokralla.

Britit halusivat perustaa perheen 28 ikävuoteen mennessä, mutta 38 prosenttia ei todennäköisesti onnistunut tavoitteessaan.

Tracy Fletcher tutkimuksen tehneestä Skipton Building Societysta toteaa, että raha on esteenä monen unelman toteuttamiselle. Esimerkiksi talon hankkiminen on monelle liian suuri taloudellinen uhraus.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja