Häät peruuntuivat kammosään vuoksi – pari meni naimisiin Starbucksissa: "Nämä ihmiset eivät olleet koskaan tavanneet meitä..."

1:26
Myös Michelle ja Ron päättivät avioitua siellä, missä heidän rakkaustarinansa alkoi. Kaksikko sanoi "tahdon" lentokentällä matkatavarahihnan ääressä!

Sää pilasi Amberin ja Katen hääsuunnitelmat, joten he päättivät avioitua paikassa, jossa olivat kohdanneet – siis Starbucks-kahvilassa!

Amber Plylerin ja Kate Mangin häistä piti tulla taianomaiset. Naispari oli suunnitellut pieniä rantahäitä, joita todistaisivat vain lapset ja muutama ystävä.

Yllättäen sää pilasi suunnitelmat, kertoo Huffington Post. Amber kertoi Facebookissa, että pari oli tietoinen saaren nopeasti muuttuvista sääoloista ja niihin oli varauduttu sateenvarjoin. Hääaamuna kuienkin ukkosti ja satoi kaatamalla.

Päättivät avioitua Starbucksissa

Amber ja Kate pyysivät häätilaa hotellistaan. Sellaista ei kuitenkaan löytynyt.

Onneksi parin ystävä Megan keksi idean: häät voitaisiin pitää Starbucksissa. Amber ja Kate olivat tavanneet kyseisen kahviketjun liikkeessä ollessaan kumpikin töissä siellä. Myös moni heidän ystävistään on töissä Starbucksissa.

– Vaikutti täysin sopivalta idealta tarkastaa, antaisiko paikallinen Starbucks pitää lyhyen seremonian, Amber kuvailee.

Kahvila siivosi ja koristeli häitä varten

Amber oli kutsunut häihin myös Lorin, joka on paitsi hänen ystävänsä, myös pomonsa Starbucksissa!

Muutamalla puhelinsoitolla Lori onnistui löytämään Starbucksin, joka halusi auttaa. Kahvila siivosi, poisti joulukoristeet ja jopa hankki lähipuodista lainaan kauniin, vaalean makramee-työn, jonka ripusti seinälle.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"He auttoivat luomaan elämämme maagisimman päivän"

Kahvilaan luotiin tie "alttarille", ja eräs kahvilatyöntekijä ryntäsi kotiin hakemaan sellonsa, jolla voisi säestää seremoniaa. Hääkuvaaja ikuisti juhlat, jotka kestivät tunnin ajan. Paikalla oli luonnollisesti myös hääkakkua.

– Nämä ihmiset eivät olleet koskaan tavanneet meitä ja he vain syöksyivät mukaan pelastamaan hääpäivämme, Kate kiittelee.

– He auttoivat luomaan elämämme maagisimman päivän. Se merkitsi valtavasti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja