Haas-pomo toivoo Ferrarin päivityksen toimivan: “Kanadassa näemme, miten paljon parempi moottori on”

Formula ykkösissä kilpailevan Ferrari-tallin moottoripäivityksen onnistuminen paljastuu vasta Kanadan Montrealissa, katsoo Haas-tallipäällikkö Günther Steiner.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 16.55,
2. harjoitukset klo 20.55
La: 3. harjoitukset klo 17.55, aika-ajot klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ferrari toi voimanlähteensä viimeisimmän kehitysversion Monacoon, mutta Monte Carlon syheröisellä katuradalla moottoriteho ei näyttele suurinta roolia.

Italialaismerkin voimanlähteillä kilpailevan Haas-tallin nokkamies Steiner uskoo totuuden päivityksestä valkenevan vasta tulevana viikonloppuna Kanadassa.

– Uuden moottorin suorituskyky oli todella hyvää. Meillä ei ole valittamista, mutta kuten tiedämme, niin Monaco ei ole sellainen rata, missä moottoriteho tekisi suuren eron, Steiner kommentoi.

– Kanadassa näemme, miten paljon parempi moottori todellisuudessa on. Toivomme sen toimivan odotetulla tavalla ja antavan meille hyvän lisäpotkun, Steiner jatkoi.

Kilpailu formulasarjan keskiryhmässä on alkukauden kisoissa ollut tasaista. Steiner odottaa taistelun sijoituksista jatkuvan tiukkana.

– Kauden edetessä se muuttuu vain entistä mielenkiintoisemmaksi. Jossain vaiheessa kaksi tai kolme tallia ottaa pientä eroa, mutta uskon tilanteen olevan yhä edelleen erittäin tasainen.

– Tietyn tyyppiset radat näyttävät aiheuttavan ongelmia kaikille, mutta meillä kaikilla ei ole vaikeuksia aina samoilla radoilla. Tilanne pysyy mielenkiintoisena läpi kauden, Steiner ennakoi.

Lue myös:

    Uusimmat