Haas-pomo lyttää Magnussenin kriitikot: "Alan jo kyllästyä tähän"

Haas-tallipäällikkö Günther Steiner kertoo kyllästyneensä kuljettajaansa Kevin Magnussenia kohtaan osoitettuun kritiikkiin.

Pääkuvan videolla Leclercin ja Magnussenin törmäys Suzukassa.

Magnussenin ja Sauber-kuljettaja Charles Leclerin välinen kolari Suzukan kisan avauskierroksella nostatti tunteita sveitsiläistallissa. Magnussen muutti kovassa vauhdissa ajolinjaansa, jonka seurauksena Leclerc ajoi hänen peräänsä.

Kisan jälkeen Sauberin tallipäällikkö Frederic Vasseur haukkui voimasanojen kera tanskalaiskuskin tekemän ajoliikkeen vaaralliseksi, mutta Steiner antaa tapauksesta kisatuomariston tavoin synninpäästön kuljettajalleen.

– Kukaan ei selittänyt, miksi Leclerc on vihainen? Miksi hän on vihainen? Kevin ei jarruttanut tai työntänyt häntä sivuun. Kevin siirtyi vain omalle ajolinjalleen, jolloin Leclerc törmäsi hänen. Mitä hän olisi voinut tehdä? Päästää hänet vain ohitseen? Leclercin tulisi ensin arvioida omat mahdollisuutensa, eikä suuttua kenellekään, Steiner kommentoi motorsportweek.comin mukaan.

– Kevinin saama kritiikki on aina sitä samaa. Alan jo kyllästyä tähän. Jos heillä on ongelmia Kevinin kanssa, niin siitä he syyttävät aina häntä. Oli miten oli, se on aivan normaalia, Steiner jatkoi.

F1-kausi jatkuu ensi viikolla Yhdysvalloissa.

Leclerc joutui kolariin myös tallitoverinsa Marcus Ericssonin kanssa Japanissa (video alla).

Lue myös:

    Uusimmat