Haarat rispaantuvat ja veri ei kierrä – nämä ongelmat jokainen nainen kohtaa farkkujen kanssa

Jokainen nainen on varmasti kohdannut joitain näistä ongelmista tuskaillessaan farkkujen kanssa.

Buzzfeed-sivusto kokosi yhteen pilke silmäkulmassa laaditun listan, joka kokoaa ongelmat, joita naiset kohtaavat farkkujen kanssa. Kuulostaako tutulta?

Haarat rispaantuvat

Yksi ärsyttävimmistä farkkujen käyttöön liittyvistä ongelmista on se, että niiden haarat rispaantuvat rikki. Kaikkein yleisimmin näin tietysti käy aina omille lempifarkuille.

Suosikkimallit lopetetaan

Jos käy niin hyvin, että onnistuu löytämään omalle kropalleen täydellisesti sopivat farkut, lopettaa valmistaja todennäköisesti niiden tuotannon juuri silloin, kun tarkoitus olisi ostaa uusi pari.

Valikoimien loputon suo

Jos farkut olisi syytä löytää nopeasti, voi luovuttaa jo ennen etsimisen aloittamista. Nykypäivänä tarjolla on niin paljon erilaisia malleja ja värejä, että täydellisten farkkujen löytämiseen voisi käyttää useamman täyden työpäivän.

Revityt farkut repeävät

Jokainen joskus revityt farkut ostanut on tokkurassa onnistunut tunkemaan jalkansa lahkeen sijaan sisään farkkujen rei'istä. Usein reiät repeävät tällöin aivan liian suuriksi ja farkut muuttuvat hetkessä käyttökelvottomiksi.

Tiukkojen farkkujen ahdistus

Jos tiukat farkut ovat omaan mieleen, on sanomattakin selvää, että on kokenut farkku-ahdistuksen. Tällöin tekisi mieli pyytää ystävää tai kumppania apuun, kun tiukat farkut eivät ole lähteä jalasta edes potkimalla.

Oikean koon löytäminen

Farkkujen on aina syytä olla tyköistuvat, mutta kuinka ennustetaan, miten paljon farkut todella venyvät? Usein käy joko niin, että farkut muuttuvat viikossa roikkuviksi tai niin, että niitä ei tule käytettyä koskaan, sillä ne kiristävät lantioluita kuin viimeistä päivää.

Verenkierto lakkaa

Kun uuden farkut ovat ensimmäistä päivää jalassa, tuntuu siltä kuin alavartalon verenkierto olisi lakannut kokonaan. Usein tämä helpottaa seuraavana päivänä.

Liian pitkät lahkeet

Lyhyet naiset kohtaavat farkkuja sovittaessaan aina ikuisuusongelman: mihin kaikki tämä ylimääräinen lahje pitäisi laittaa?

Liian lyhyet lahkeet

Pitkät naiset kohtaavat sitä vastoin vastakkaisen ongelman: miksi kaikki farkut ovat capri-mittaisia?

Lähde: Buzzfeed

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja